Draghincescu: Sper ca Dragomir va fi un primar bun pentru Braila. Boboc n-ar fi fost un primar bun

P1160112

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, a declarat astazi ca social-democratul Marian Dragomir a obtinut in cursa pentru Primaria municipiului un scor mai bun decat se astepta ea, depasind scorul partidului. De asemenea, Draghincescu a opinat ca si liberalul Catalin Boboc a obtinut un scor mai bun decat ar fi crezut, un scor pe care, spune ea, i l-a ridicat mult partidul: “Eu il felicit pe Marian Dragomir, care recunosc ca a avut un scor bun, ma asteptam sa aiba un scor mai prost decat partidul, dar culmea, a avut un scor mai bun decat partidul.

Scorul lui Boboc este mult peste asteptari. Nu stiu cum de a luat asemenea scor, dar pe Catalin Boboc l-a tras foarte mult partidul, ca daca il scoteai din partid, era rezultatul mai slab. Dar ma rog, il felicit si pe Catalin Boboc…”.

Intrebata daca in opinia sa, Marian Dragomir are potentialul necesar pentru a fi un primar bun pentru Braila, Simona Draghincescu a raspuns: “Sper. Nu l-am votat. Eu m-am votat pe mine si cred ca eu as fi fost un primar foarte bun. Boboc n-ar fi fost un primar bun. Dragomir sper ca va fi un primar bun. Eu nu stiu activitatea lor in Parlament. Stiu atitudinea lor publica”.

Amintim ca la alegerile din 5 iunie, deputatul Marian Dragomir (PSD) a castigat fotoliul de primar al municipiului, cu 44,68% din voturi, in timp ce senatorul Catalin Boboc (PNL), a obtinut 18,67% din voturi, iar Simona Draghincescu (PND) si-a adjudecat 12,88% din optiunile electoratului.