Draghincescu, spre Boboc: Mai bine dadeati banii unui copil, decat sa platiti la Fb sa va promoveze stirea!

547803_268527769915212_1187004503_n

Consilierul liberal brailean Simona Draghincescu se declara uimita ca discutiile “PRIVATE” care se poarta la partid sunt transformate de seful ei politic, Catalin Boboc, in subiect de presa, prin postari sponsorizate pe retelele de socializare. Draghincescu a comentat in acest mod postarea facuta ieri de co-presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, care se arata dezamagit ca in urma unei discutii cu Draghincescu, in care i-a solicitat acesteia sa nu-si mai atace colegii de partid, a fost refuzat. In plus, in comentariul respectiv, Boboc lasa sa se inteleaga ca nu va mai tolera astfel de abateri de la disciplina de partid si ca pe Draghincescu o paste excluderea din PNL.

Liberala nu pare deloc speriata de aceasta perspectiva, ba chiar il ia peste picior pe seful sau politic, sugerand ca acesta nu are suficienti fani care sa-i urmareasca pagina de FB si ca atare, trebuie sa plateasca, pentru ca postarile sale sa fie promovate si sa le vada mai multa lume. Draghincescu ii mai transmite lui Boboc, printr-un comentariu facut tot pe o retea de socializare, ca decat sa plateasca pentru o postare sponsorizata pe Facebook, ar fi facut mai bine sa dea banii respectivi unui copil sarac: <<? N-am stiut ca discutiile PRIVATE ajung un subiect de presa la categoria „politica”, sponsorizat pe Facebook … Interesant dle copresedinte ! Mai bine dadeati banii unui copilash care nu are dupa ce bea apa sa-si cumpere rechizite decat sa platiti la Fb sa promoveze stirea publicata pentru ca eu cred ca aveti suficient de multi sustinatori si vizitatori la pagina dtra sa o citeasca si sa o promoveze ! Si pana la urma fac si eu ce pot ! Intr-adevar, nu pot sa fiu si partenerul de guvernare al PSD si sa fac si opozitie in acelasi timp, fac doar opozitie adevarata in CLM, atat ! Oare ce s-ar intampla daca ar aparea in presa discutiile private ? zic si eu …>>.

In continuare, Draghincescu a mai scris: <<dar eu cu ce am gresit ma rog ? ca am refuzat sa votez sensuri giratorii de 50.000 euro/bucata ? sau poate ptr ca am votat impotriva repararii unei fantani cat o roata de bicicleta cu suma de 1.500.000 de lei/ buc ? sau poate ca ma intereseaza nenorocirile din AP sau ca cetatenii raman fara apa potabila ? ori ca am votat impotriva unor Regulamente nelegale si neconstitutionale ? sau poate ca nu am fost de acord ca chioscul unui agent economic sa fie al domeniului public nelegal si neconstitutional doar pentru a face o mare mizerie ? sau poate ca nu am fost de acord ca Primaria Braila sa cheltuie aiurea exorbitanta suma de 6.500.000 de lei ptr un gard, 3 maghernite, o platforma betonata si o carciuma nerespectand HCLM, cand orasul arata ca dupa bombardament ? da’ Primaria nu-i reprezentata oare de Simionescu … ? L-am sustinut pe Klaus Iohannis fara rezerve, nu pe altcineva ! Nu am inscenat niciun dosar penal NIMANUI ! Cu ce-am gresit ?>>.