Draghincescu spune ca locul ei pe lista de candidati este cel mai eligibil dintre locurile neeligibile

P1060958

In ultima vreme, intrata, probabil, in fibrilatia specifica zilelor de (pre)campanie electorala europarlamentara – pana acum a fost intr-o continua campanie electorala pentru Primaria municipiului -, Simona Draghincescu face, una dupa alta, grave erori de apreciere. Una dintre ele a fost cea despre care aminteam ieri, aceea de a o invidia pe Bianca Dragusanu pentru numarul de aprecieri pe care le obtine pe Facebook,  fara sa tina cont de faptul ca aprecierile se refera la forma (si la fundul), nu la fondul divei – mai concret, la formele, nu la fondul ideilor  junei cu pricina. A doua  a fost neintelegerea faptului ca multi dintre cei care ii dau la greu like-uri i-ar da si alte lucruri, printre care da, si voturi, dar pentru “Fata de la pagina 5”, nu pentru alegerile europarlamentare. Nu de alta, dar pana si cei mai infocati admiratori ai Biancai sunt constienti ca locul ei e in orice alta parte, dar nu in bancile Parlamentului European – desi ar putea ajunge si acolo, poate, in vacanta parlamentara, la vreun shooting de pictorial, intinsa pe spate, deschisa la orice experienta si imbracata doar cu agrafa din par…

Acum, nu stim exact ce-si doreste Simona Draghincescu – si uneori, ni se pare ca nici ea nu mai stie, de la o zi la alta… si-aici ajungem la a treia eroare de apreciere a sa, care ne pune pe ganduri: aceea ca “locul 19 pe lista PDL este de fapt locul 15 iar in anumite situatii si conditii (dupa 2016) ESTE SINGURUL loc eligibil al Brailei din toate listele, din toate timpurile dar nu va fi cazul pentru ca in 2016 vom castiga alegerile la Braila si europarlamentar va putea deveni urmatorul de pe lista … !!!”.

Si ca sa fie clar, ne referim la un comentariu postat de Simona Draghincescu pe contul sau de FB, in care, printre altele, zice asa: “Una dintre prostiile aruncate „pe piata informatiilor” in ultima vreme este aceea ca ” locul 19 nu este eligibil asa ca de ce sa o votati ..?” ! Doamne Dumnezeule, astia n-or fi avand alta treaba decat grija mea de stau si le gogaie mintea aia de 1 neuron asemenea ineptii ???? Eu va raspund sincer si la obiect :
(…)Locul 19 pe lista PDL (avand in fata mea 4 primari reprezentativi ai partidului) este de fapt locul 15 iar in anumite situatii si conditii (dupa 2016) ESTE SINGURUL loc eligibil al Brailei din toate listele, din toate timpurile dar nu va fi cazul pentru ca in 2016 vom castiga alegerile la Braila si europarlamentar va putea deveni urmatorul de pe lista … !!!”

Dincolo de exprimarea alambicata,  mult prea profunda pentru noi, am retinut macar atat: “locul 19 pe lista PDL (…)in anumite situatii si conditii (dupa 2016) ESTE SINGURUL loc eligibil al Brailei din toate listele, din toate timpurile”.

Wow… “din toate listele, din toate timpurile” … Chiar si din timpurile imemoriale?

Problema noastra este ca nu mai tarziu de saptamana trecuta, intr-o discutie avuta cu noi si filmata, atunci cand am  intrebat-o daca locul 19 pe lista PDL este unul eligibil, Simona Draghincescu recunostea: “Nu, nu. Nu-mi doresc sa ajung europarlamentar, nu mi-am dorit niciodata sa ajung; in schimb, imi doresc ca PDL sa ajunga sa ia un scor foarte bun. (…) Locul 19, locul 20, care vreti dvs, chiar si locul 10, nu sunt locuri eligibile”. (vezi  “Simona Draghincescu zice ca nu si-a pierdut-o cu Nazare. Independenta… “)

Acum, noi  ce sa intelegem?! Ca locul 19, care nu este eligibil, este, in acelasi timp, cel mai eligibil dintre toate locurile, pe de toate listele, din toate timpurile? Adica locul 19 este cel mai eligibil dintre toate locurile neeligibile?

Si pana la urma, daca cei care spun ca locul 19 nu este eligibil “arunca prostii pe piata informatiilor si le gogaie mintea aia de 1 neuron asemenea ineptii” –  ea, care spune cu gurita ei (aurita) ca locul 19 nu este eligibil, ba chiar ca nici nu-si doreste sa sa fie europarlamentar, ce face?!