DRAGHINCESCU: STAU ACASA, NU VREAU SA MA MAI FOLOSEASCA NIMENI! CE-AR MAI FI FOST SA IES SI EU IN STRADA CAND A CASTIGAT PSD IN IUNIE SI SA NE INJURAM?

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, nu sustine actiunile de protest desfasurate in strada, in ultimele zile, atat in capitala, cat si in marile orase din tara, inclusiv in Braila. Liderul PND scrie intr-o postare pe o retea de socializare ca nu este dispusa sa iasa in strada, ci prefera sa stea acasa, fiindca  ea respecta votul popular si pana la urma, chiar daca cei de la PSD nu sunt “ingerasi”, nici ceilalti nu sunt mai buni: <<Degeaba vorbesc… oricum cei care sunt „injectati” de ura impotriva PSD raman „injectati” de ura pana la capat, indiferent de argumente… PSDul nu este vreun „ingeras” dar si ceilalti sunt exact la fel ca acesta si va garantez ca asa este.
Intr-o democratie REALA o minoritate nu poate darama un guvern legitim, rezultat in urma unor alegeri necontestate tinute acum 45 de zile>>.

Simona Draghincescu se arata scarbita de „jignirile”, „mizeriile” si „porcariile” care se arunca in spatiul public in ultimele zile, in contextul acutizarii luptei pentru putere: <<Lupta pentru putere si influenta nu mai are limite! Nu mai exista argumente, idei, discutii civilizate argumentate … fiecare cum considera… jigniri, mizerii, numai porcarii … Stau acasa, nu vreau sa ma mai foloseasca nimeni! eu respect votul popular ! Ce-ar mai fi fost sa ies si eu in strada cand a castigat PSDul in iunie si sa ne injuram… ?>>

Precizam ca Draghincescu nu numai ca nu s-a injurat cu PSD, ci chiar s-a aliat cu acest partid, pentru a forma majoritati in Consiliul Local Municipal si in Consiliul Judetean.

Amintim, de asemenea, ca atat in miercuri, cat si joi seara, la Braila, circa 1.000 de cetateni au iesit in strada, protestand fata de modificarea Codului Penal si de procedura penala aprobata in regim de urgenta de Guvernul Grindeanu.