DRAGHINCESCU, LUI MANGIUREA: STIM CA NU VETI DEMISIONA DUPA AROGANTA CU CARE TRATATI BRAILENII, DESI ASA AR TREBUI

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) se arata indignata de “aroganta” manifestata de managerul CUP Dunarea, Silviu Mangiurea, dupa declansarea scandalului legat de calculul eronat al taxei pe apa de ploaie in cazul unui brailean, greseala confirmata de o instanta. Mai exact, este vorba despre faptul ca la finele lunii decembrie 2017, o sentinta defintiva a Tribunalului Braila stabilea ca amintita companie a calculat gresit facturile cetateanului Mihail Stafida privind taxa pe apa de ploaie si obliga CUP Dunarea sa recalculeze facturile si sa-i restitutie acestuia banii incasati in mod incorect in perioada 2014-2016. Intrebat despre aceasta situatie, Mangiurea a declarat pentru MD Press ca nu intelege de ce se face “atata tevatura” doar pentru 518 lei.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Draghincescu ii transmite lui Mangiurea: <<Managerul uita sa-si faca “mea culpa” si incearca sa-si scuze indolenta sa ori a angajatilor CUP, fie bagatelizand suma dedusa judecatii, fie ca „justitia merge cum merge in Romania”. Justitia stim cu totii cum merge, dar ca reprezentant al “pulimii” din text, care ii achita acestuia remuneratia regeasca aferenta functiei detinute, de 23 de ori mai mare decat suma dedusa judecatii, pot sa-i comunic doar atat:
Dle manager, noi suntem convinsi ca nu veti demisiona dupa aroganta cu care tratati brailenii din a caror bani sunteti platit regeste, desi asa ar trebui. Aveti insa decenta sa va cereti scuze public pentru aroganta sau poate nepriceperea dumneavoastra in ale comunicarii si daca nu stiti, va spunem noi ca, in Braila, exista cel putin 10.000 de braileni care au venituri mai mici decat cei 518 lei, bani pe care cu suficienta ii desconsiderati ca fiind insignifianti prin declaratia facuta. Pentru si mai multi dintre braileni, cei 518 lei sunt vitali si fac diferenta dintre viata si moarte, nicidecum o simpla “tevatura” asa cum credeti dumneavoastra. Va rugam sa coborati cu picioarele pe pamant, sa reveniti in realitatea noastra lumeasca si sa-i apreciati pe toti cei care din putinul lor va platesc lunar, la termenul scadent, o “tevatura” de numai 12.000 lei…>>.