Draghincescu vrea ordine in PNL: Oameni seriosi, fara bube-n cap, fara turnatorii, fara derbedei!

547803_268527769915212_1187004503_n  b3

Liberalii braileni fac treaba excelenta, in ultima perioada, sabotandu-se din interior. In PNL Braila, opozitia este originala, fiindca in loc sa-si concentreze tirul pe adversarii politici, cum fac altii, liberalii se “lovesc” intre ei – si nu este vorba despre un stil mai putin inspirat de tachinari colegiale, ci isi dau la gioale la modul cel mai serios cu putinta, incercand sa se doboare reciproc. O modalitate de actiune greu de inteles, mai ales in contextul in care celelalte partide din Braila au cam intrat in dispozitiv electoral si se concentreaza pe a-si face o cat mai buna imagine in opinia publica. La liberali, campania electorala mai are de asteptat, fiindca acestia sunt ocupati deocamdata cu adversarii din interior… Iar ce este interesant este ca in ultimele zile, a devenit tinta a tirului insusi co-presedintele Catalin Boboc (nicio atitudine toleranta fata de lucruri care n-ar trebui sa fi tolerate nu ramane nepedepsita…).

Cel mai recent episod din serialul liberal local “(Mai mult sau mai putin) Tineri si nelinistiti” este realizat de eterna combatanta Simona Draghincescu, ce ii reproseaza sefului sau politic o pretinsa indiscretie  – faptul ca acesta a dezvaluit detalii despre o convorbire privata pe care au avut-o cei doi. Draghincescu se alinta, fiindca Boboc nu a spus decat ca a avut o discutie cu ea, ca a rugat-o sa nu-si mai atace colegii de partid si ca a fost dezamagit de raspunsul ei – ceea ce cu greu poate fi interpretat cum ca ar fi dat detalii ce nu erau menite publicului, dintr-o convorbire private. De altfel, Draghincescu ar trebui sa fie multumita ca acesta ( sa se roage de ea sa nu mai atace liberalii) este singurul lucru pe care-l mai face Boboc, ca sa-si spele imaginea in randul membrilor PNL, ce sunt din ce in ce mai nemultumiti ca Simona face ce vrea (si bate cu vorba pe cine vrea) pe campul de lupta din PNL Braila, de parca ar fi mosia ei personala, in timp ce toti ceilalti membri ai organizatiei, in numar ce cateva mii, trebuie sa respecte disciplina de partid. Ca disciplina de partid nu e o chestie care sa o intereseze sau sa o impresioneze pe Simona Draghincescu, o stie orice persoana care a urmarit scena politica locala in ultimii t-spe ani, dar cum vantura ea de cateva luni PNL Braila, n-a mai facut-o nimeni, niciodata. Iar Boboc, ca mare sef politic, ridica din umeri si se uita in zare, spre Nazare…

Iata, insa, ultima palma pe care o trosneste Simona Draghincescu pe obrazul liberalilor, in general, si al lui Catalin Boboc, personal, pe o retea de socializare: <<Fiindca veni vremea „dezvaluirilor” si copresedintele Boboc a debordat primul de „sinceritate”, pot sa va spun ca acesta m-a tot invitat de ceva vreme la aceasta discutie „privata”, pe care insa acesta si-a dorit-o in realitate publica, dupa cum se vede. Din varii motive nu i-am putut da curs mai devreme invitatiei cu toate ca banuiam ceea ce vrea sa-mi „spuna”, adica exact ce mi-a spus : ” ai 3 variante: 1 sa facem echipa, 2 sa pleci; 3 sa fii data afara. „I-am raspuns: 1 este cea mai buna varianta si ar trebui sa fie si singura dar in realitate avem doar doua: 1 sau 3 ! Varianta 1 este insa valabila NUMAI cu oameni seriosi, fara bube-n cap, care au facut treaba ptr PNL si PDL, care reprezinta cetatenii si sunt preocupati de ceea ce acestia au nevoie nu de ce au nevoie altii, meritocratie, fara mizerii intre colegi, fara dosare penale, fara turnatorii, fara derbedei, fara PSD.” . A doua zi am citit, fara surprindere insa, declaratia copresedintelui Boboc care spune totul … Eu ii multumesc ptr invitatie,voi raspunde si alta data invitatiilor si raman consecventa interesului cetatenilor care nu are culoare politica, nevoilor acestora, cheltuirii corecte si eficiente a banilor publici in folosul lor nu a grupurilor de interese, gestionarii normale si protejarii patrimoniului public cf prev legale, etc ! Presiunile, amenintarile, mizeriile, jignirile, dosarele penale inscenate sau orice altceva instrumentat impotriva mea nu ma vor influenta cu NIMIC in deciziile mele de a reprezenta cetatenii. Postacilor de serviciu, frustratilor si „nemultumitilor”, start la comentarii !>>.

Boboc, in utima vreme, ca un adevarat crestin (mai putin) practicant, ai intors obrazul de fiecare data cand te-a palmuit Simona Draghincescu. Ti s-au inrosit obrajii de atatea palme! Daca n-ai sange in instalatie, nu mai zice/scrie despre ea, fiindca ti s-a facut capul titirez, de la palmele pe care ti le da Simona peste fata!