Dragnea: Stiu ca Stancu e slobod la gura, dar important e ce face

P1070558

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedinte executiv al PSD, a declarat astazi ca il apreciaza pe presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, desi  unii nu vad cu ochi buni acest lucru si desi liderul local social-democrat are “gura sloboda”: “Stiu ca pe unii ii deranjeaza, stiu ca e slobod la gura, dar important e ce face. A facut pentru acest judet multe lucruri bune, multe investitii, a sprijinit dezvoltarea judetului indiferent de culoarea politica a primarilor, a contribuit la bunastarea brailenilor. Am lucrat impreuna cu el ani de zile, i-am finantat si ii finantez in continuare proiectele de dezvoltare durabila si-i urez in continuare – poate sa fie mai putin slobod la gura, dar sa aiba aceeasi putere de munca”.

Dragnea l-a laudat si pe primarul Brailei, Aurel Simionescu, despre care a spus ca sunt vechi prieteni: “Cu primarul dvs, Aurel Simionescu, cred ca suntem prieteni din 2001 – sunt 13 ani de zile de cand colaboram, am lucrat impreuna, este un om pe care il respect, un om care, impreuna cu domnul Gheorghe Bunea Stancu, au reusit sa aduca in acest judet sute de milioane de euro”.

Dragnea s-a aflat in Braila, alaturi de ministrul Muncii, Rovana Plumb, cel al Sanatatii, Nicu Banicioiu si cel al Fondurilor Europene, Orlando Eugen Teodorovici, la o actiune electorala. Initial, la manifestare era anuntata si prezenta primului ministru Victor Ponta, care, insa, dupa vizita de la Galati, nu s-a mai oprit in Braila, pentru ca, asa cum au anuntat organizatorii, a trebuit sa plece de urgent la Copenhaga.