DRAGOMIR: 800 DE UMBRELUTE LE-AM CUMPARAT CU 11 LEI/BUCATA, IAR 200 LE AVEAM DEJA. MAI AM SI ALTE IDEI DE ACEST GEN

Primarul Marian Dragomir este multumit ca constate ca proiectul cu umbrelele de pe strada Mihai Eminescu a avut succes si ca o multime de braileni au fotografiat in zona respectiva si au postat pozele pe retele de socializare. Edilul spune ca nu este chiar o noutate pentru oras, dat fiind ca s-au folosit umbrelute si in anii anteriori, la scena de pe Esplanada, la evenimente organizate cu gradinitele din municipiu.

In orice caz, Dragomir considera ca a fost o cheltuiala mica, ce a avut un efect mare: “Acest proiect este strict pentru zona pietonala a strazii Mihai Eminescu. Am vazut in mai multe capitale europene, am vazut ca si altii din Romania au amenajat in acest mod strazi pietonale si am considerat ca aceste umbrele vor da o stare de bine si foarte multi braileni isi vor face selfie in acea zona si vom reusi sa promovam lucrari frumoase din orasul nostru. Eu cred ca toti cei care le-au vazut ar trebui sa aprecieze faptul ca intr-o perioada scurta de timp, am initiat acest proiect.

Sa nu se ingrijoreze nimeni, ca o umbreluta nu costa enorm; 200 le aveam de la evenimentele cu gradinitele, am mai cumparat doar 800 de umbrelute la pretul de aproximativ 11 lei”.

Intrebat daca mai are astfel de idei care consta putin, dar sunt de efect, Dragomir ne-a declarat ca mai are doua idei, dar prefera sa nu le anunte, ca sa fie o surpriza pentru braileni. Potrivit primarului, una dintre aceste idei va fi implementata tot in zona centrului istoric, in toamna acestui an.

De asemenea, Marian Dragomir a precizat ca umbrelele vor fi lasate pe strada Eminescu pana in octombrie sau noiembrie, inainte sa inceapa ninsorile.