DRAGOMIR, ACUM 2 ANI: IMI VOI FACE O REGULA SA VIN LA SERVICIU CU MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN O DATA SAU DE DOUA ORI PE SAPTAMANA

5 iunie  2018 – s-au implinit 2 ani de la alegerea lui Marian Dragomir (PSD) in functia de primar al Brailei.

23 iunie 2018 – se implinesc 2 ani de la ceremonia de investire a lui Marian Dragomir in functia de primar al municipiului.

Este motivul pentru care in aceste zile reamintim brailenilor, dar si edilului sef, ce promisiuni sau declaratii facea el in urma cu 2 ani, pentru a constata cu totii cate dintre acestea au fost deja indeplinite, dat fiind ca deja a trecut prima jumatate a mandatului.

La cateva zile dupa instalarea in functie, noul primar declara ca a dat dispozitie sa se repare toate instalatiile de aer conditionat  din autobuzele “Braicar”, pentru ca transportul pasagerilor sa se faca in conditii suportabile pe perioada verii. Dragomir anunta atunci presa ca in prima zi de mandat a venit la Primarie cu autobuzul si ca a decis ca de acum inainte, sa faca acelasi lucru macar o data pe saptamana, ca sa vada personal in ce conditii calatoresc brailenii: ”Deja am primit mai multe ecouri ale deplasarii mele cu autobuzul de zilele trecute. Am omis atunci sa va spun ca era destul de cald in autobuz, dar in rest, toate celelalte erau in regula. Am avut o discutie cu domnul Sandulescu (Cornel Sandulescu, directorul „Braicar” – n.r.), pentru a repara toate autobuzele cu instalatie de aer conditionat. Din pacate, pentru cele cumparate mai demult, care nu au in dotare astfel de instalatii, nu cred ca o sa cumparam in perioada urmatoare aparate de acest tip, deoarece costul pentru adaptarea si montarea instalatiilor respective se duce la 15.000 de euro. Este un cost exagerat.

In perioada urmatoare imi voi face o regula sa vin la serviciu o data sau de doua ori pe saptamana cu mijloacele de transport in comun, tocmai pentru a vedea aceste aspecte legate de transportul in comun. Eu am venit cu autobuzul 10 din zona in care locuiesc, dar va spun ca o sa merg prin oras si pe alte trasee”.