DRAGOMIR: AM “INVITAT” UN GRUP DE SOFERI LA BIROUL MEU, PENTRU A DISCUTA DESPRE COMPORTAMENTUL LOR CU CALATORII

Primarul Brailei, Marian Dragomir, admite ca unii dintre soferii de pe mijloacele de transport in comun au un comportament care lasa de dorit, fata de calatori. Dragomir a declarat astazi ca la finele anului trecut a avut o discutie cu toti angajatii “Braicar” si le-a comunicat ca are ganduri mari cu firma lor, ca se vor investi sume importante in dotare si ca nu-si doreste ca aceste eforturi ale administratiei publice sa fie umbrite de un numar mic de soferi care se comporta necivilizat: “Soferii au spus ca ei se vor comporta civilizat, dar stiti cum e, de la declaratii pana la fapte…”.

Edilul sef a precizat ca de atunci, a mai primit o serie de semnale cu privire la limbajul deplasat al unor soferi fata de calatori si chiar a discutat personal cu niste angajati ai “Braicar”, pe aceasta tema: “Am <<invitat>> si un grup de soferi la biroul meu, pentru a avea o discutie foarte aprinsa pe acest subiect. Se adresasera unei doamne intr-un mod anume, fara sa o jigneasca, dar nu era limbajul cel mai potrivit. Nu au injurat-o, daca asta intrebati”.

Cat priveste reclamatiile unor braileni in legatura cu faptul ca autobuzele de capacitate mica ar fi tot timpul aglomerate, fiindca nu acopera necesarul pe traseele respective, Dragomir a comentat: “Aceste autobuze de mica capacitate sunt mai mari decat microbuzele care au circulat pe acele trasee si sunt noi. Au termen de garantie si nu putem sa comparam un microbuz de la care cadeau usile, cu un autobuz de mica capacitate nou. Iar in ceea ce priveste frecventa lor, acesta este si motivul pentru care vrem sa mai cumparam inca 4 microbuze mici, ca pe traseele 16 si 17 sa avem un flux si un trafic mult mai intens”.

Mai multe detalii privind proiectele Municipalitatii pe partea de transport in comun aflati aici: