DRAGOMIR: AM SOLICITAT SA NU SE MAI FACA DOAR CARPACELI ALE GROPILOR DE PE STRAZI, CI SA SE TOARNE COVOARE ASFALTICE

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), sustine ca firma “Micatis Prod” nu plombeaza gropile si nu asfalteaza strazile din municipiu dupa cum vrea ea, ci urmeaza un anumit plan, stabilit de Municipalitate. Dragomir a raspuns astfel consilierului municipal Bogdan Botea (PND), care se arata foarte nemultumit de faptul ca nu se plombeaza cu prioritate gropile “care pun in pericol viata soferilor” si  se intreba cum arata contractul Municipalitatii cu firma amintita.

Pe de alta parte, edilul sef l-a asigurat pe Botea ca gropile de pe Soseaua-dig – data ca exemplu de consilierul PND – s-au astupat pe intreaga zona ce apartine Primariei Braila: “Cred ca nu ati mai fost la Galati in ultima perioada, deoarece gropile de pe dig, din zona care apartine Primariei municipiului Braila, au fost astupate de cateva zile…

De asemenea, pe strada Stefan cel Mare s-au facut reparatii stradale si nu peticiri. Se poate vedea. Daca o sa mergeti in zona Mihai Bravu, cu intrare de la Piata Concordiei, o sa vedeti ca s-au facut reparatii stradale. Daca o sa mergeti pe strada Anton Pann, acolo vorbim de covor asfaltic si nu de peticiri. Daca o sa mergeti pe Calea Calarasilor, o sa vedeti ca pe partea dreapta au schimbat bordurile si urmeaza sa le schimbe si pe partea stanga. Si pe Calea Calarasilor o sa vorbim de covor asfaltic, de trotuare noi. Sa nu mai avem eternele peticeli.

Dar va rog sa verificati. Sunt lucrari unde nu s-a mai mers pe zona de peticire, ci pe asfaltare, covor asfaltic. Le-am solicitat sa nu mai faca doar carpaceli ale gropilor respective, ci sa toarne covoare asfaltice si sa nu mai revenim in fiecare an. Dar mergand pe aceasta solutie, normal ca dureaza mai mult”.