DRAGOMIR – ATI VAZUT DE CE E NEVOIE DE STATII SMART: PENTRU CA NU SUNT TOTI CIVILIZATI, MAI SUNT SI UNII CU PROBLEME DE EDUCATIE

Primarul Marian Dragomir considera ca recentele incidente legate de vandalizarea unei statii “Braicar” si de autobuzul in care doua femei au aruncat cu oua sunt inca o dovada a faptului ca unii braileni au probleme de educatie.

“Tine de civilizatia fiecaruia… Din pacate, unii aleg sa distruga, fara sa se gandeasca la faptul ca pot fi prinsi, asa cum s-a intamplat.  Dar cel mai rau pentru noi, toti ceilalti, este ca trebuie sa reparam stricaciunile lor din bani publici”, a comentat  Dragomir.

Edilul a precizat ca tocmai acesta este motivul pentru care a dorit sa se amenajeze in municipiu statii SMART, la care se folosesc materiale securizate – ca acestea sa nu fie vandalizate: “La statiile SMART suntem in procedura de licitatie, deoarece la prima nu s-a inscris nimeni. Acum am reluat procedura, este in validare la Agentia Nationala de Achizitii Publice. Statiile SMART sunt facute din materiale speciale, anti-vandalizare. Si acum ati vazut cu totii de ce este nevoie de astfel de materiale: pentru ca nu sunt toti civilizati in municipiul Braila, mai sunt si anumite personaje cu probleme de educatie”.