Primarul Dragomir: Canciu nu are capacitatea intelectuală de a gândi înainte de a deschide gura. Nu e recomandat să vorbească papagalii despre vulturi

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), este amuzat de acuzațiile pe care i le aduce inspectorul școlar general al Brăilei, Cătălin Canciu (PNL), care îl acuză că ar fi vinovat de faptul că la Școala „Mihu Dragomir” reabilitarea sălii de sport s-a realizat „cu zgârcenie maximă” și că din acest motiv, se pune în pericol siguranța elevilor, fiindcă podeaua este din beton. Canciu a sdeclarat că „este incalificabil și descalificant pentru un primar să facă economie în detrimentul siguranței și sănătății unor copii”.

În ceea ce-l privește, edilul șef l-a informat pe Canciu că de fapt, „proiectul nu este al Primăriei, ci al școlii conduse chiar de cel care reclamă, de Canciu.

Licitațiile pentru proiectare, construcție și urmărirea lucrării au fost făcute de școala condusă de Canciu, nu de Primărie! Finanțarea a fost votata de toți consilierii, inclusiv de cei de la PNL iar prin acuzațiile lui, Canciu își desconsidera colegii de partid de la PNL

Se vede încă o dată că acest inspector nu are capacitatea intelectuală de a gândi înainte de a deschide gura sau semna comunicate de presă făcute de alții. De aceea nu e recomandat să vorbească papagalii despre vulturi”.