DRAGOMIR: CAND A FOST VORBA DE TAXA PE APA DE PLOAIE, A FOST O CONCLUCRARE INTRE PNL SI PSD; S-A REINVENTAT USL-UL

Chiar daca apreciaza ca din anumite puncte de vedere, nu e corect ca administratia locala sa preia in contul ei contravaloarea taxei pe apa de ploaie care pana acum era platita de cetateni, primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), este gata sa faca acest lucru, dupa ce va fi promulgata de presedinte noua lege, care permite acest lucru.

Pe de alta parte, desi initiativa modificarii legislatiei pe aceasta tema a pornit de la liberali – unul dintre acestia fiind deputatul PNL de Braila Vasile Varga -, edilul spune ca legea a fost aprobata pentru ca a fost votata si de PSD – deci, pana la urma, a fost o colaborare intre cele doua partide.

Mai mult, Dragomir a glumit astazi, spunand ca atunci cand a fost vorba de taxa pe apa de ploaie, “s-a reinventat USL-ul”: “O initiativa liberala s-a transformat intr-un proiect social-democrat, prin conlucrarea intre PNL si PSD in Parlament.

V-am spus, in Parlament a fost o conclucrare intre PNL si PSD. Am putea sa spunem ca la apa de ploaie s-a reinventat USL-ul”.