DRAGOMIR: CAND N-A VENIT MCDONALD’S LA BRAILA N-A FOST BINE. ACUM, DACA VOR SA VINA, AVEM ALTI CARCOTASI DE SERVICIU

Primarul Brailei, Marian Dragomir, considera ca orice ar face, intotdeauna se vor gasi unii “carcotasi de serviciu” care sa fie nemultumiti de ceva. El s-a exprimat aceasta opinie intr-o postare facuta pe o retea de socializare, in care a precizat ca restaurantul McDonald’s care va fi deschis in municipiu va fi amplasat pe un teren privat, nu pe unul al Municipalitatii, insa a preferat sa tina secreta deocamdata locatia.

In postarea amintita, edilul sef a facut aluzie la comentariile critice facute de unii braileni pe retelele de socializare cu privire la produsele fast-food si a opinat ca atunci cand reprezentantii companiei amintite au preferat a deschida un restaurant la Galati, cu ani in urma, au fost unii nemultumiti ca Primaria nu a facut eforturi sa-i tina la Braila, iar acum, cand se deschide un restaurant McDonald’s si in orasul nostru, sunt alti nemultumiti: “Primele tatonari au inceput in urma cu aproximativ sase luni. Discutiile serioase s-au intensificat in ultimile trei luni. Ne-am intalnit cu ei de mai multe ori. Au venit la sediul Primariei impreuna cu proprietarii. Ne-am manifestat sustinere totala.
Restaurantul McDonald’s va fi amplasat pe o locatie privata, dar nu pe triunghiul din Bariera, unde Primaria are un litigiu, si nici in spalatoria auto care este inchisa, asa cum s-a vehiculat. Este o alta locatie, dar nu pot sa va ofer detalii deocamdata. Pot spune doar atat, ca este o zona privata.
Cu o luna de zile in urma au obtinut certificat de urbanism.
Primaria Municipiului Braila a manifestat toata sustinerea pentru aceasta investitie, pentru ca brailenii si-au dorit dintotdeauna sa aiba un McDonald’s aici, sa nu mai fie nevoiti sa se duca la Galati. Si apoi, vrem sa existe libertatea ca fiecare sa poata alege sa manance acolo unde vrea. La un restaurant de tipul acesta sau la alte tipuri de restaurante.
Noi trebuie sa le dam tuturor posibilitatea sa aleaga in functie de preferinte
P.S. – Daca ani de zile nu au venit … de ce nu au fost primiti ???
Daca acum vor sa vina … avem cativa carcotasi de serviciu !!!
Pe cat punem pariu ca multi din cei care critica vor fi primii care se vor imbulzi la deschidere?”.