DRAGOMIR: CARTIERUL HIPODROM VA FI ULTIMUL ECOLOGIZAT, PENTRU CA ACOLO E CEL MAI MULT DE LUCRU

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a facut astazi conferinta de presa in strada si i-a dus pe ziaristi in Ansamblul Buzaului, pentru a vedea la fata locului cum se ecologizeaza spatiile dintre blocuri si se tunde gardul verde. Dragomir a aratat presei ca in unele zone, intre blocuri sunt spatii pline de gunoaie si arbusti crescuti la intamplare, unde nu a intrat nimeni de ani de zile, pentru ecologizare, si ca unele dintre acestea, odata curatate, pot fi transformate in parcari in care cu usurinta ar intra circa 20-30 de masini.  Edilul sef a declarat ca spera ca si locatarii din zona sa mentina curatenia si sa nu mai permita ca spatiile respective sa ajunga din nou in stadiul in care erau in urma cu cateva zile.

Marian Dragomir a mai spus ca dupa ce vor incheia lucrarile in Ansamblul Buzaului, se va intra pe rand in toate cartierele din municipiu, iar Hipodromul va fi lasat ultimul, pentru ca “este cel mai verde si are nevoie de un timp foarte indelungat pentru efectuarea acestor lucrari”.

Precizam ca numai in aceasta saptamana s-au taiat 21 de plopi, din totalul celor circa 2.000 de astfel de arbori din municipiu care, in timp, vor fi inlocuiti cu alti copaci, din alte specii.