DRAGOMIR, CĂTRE CONSILIERUL MUNICIPAL SÎRBU: CRED CĂ LECITINA ESTE BUNĂ UNEORI. DAR PROBABIL E MAI GREU LA FARMACIE ÎN ULTIMA PERIOADĂ…

„După reabilitarea străzii Chișinăului, trotuarul a rămas exact la dimensiunea la care era înainte de începerea lucrărilor” – este răspunsul dat de primarul Marian Dragomir (PSD) consilierului municipal Constantin Sîrbu (PNL), care a acuzat faptul că după reabilitare, trotuarul a rămas un gen de „potecuță” pe care nu au loc doi oameni, dacă trec unul pe lângă altul.

Sîrbu a comentat în ședința CLM de ieri că e vina proiectantului, care a prevăzut  un trotuar atât de îngust, dar și a Primăriei, care acceptă astfel de lucruri.

În ceea ce-l privește, edilul șef i-a sugerat liberalului să ia lecitină, fiindcă pare că are nevoie, fiindcă stă prost cu memoria. Făcând referire directă la afirmația consilierului PNL că „sunt din acei proiectanți care ne fac toalete cu prețul unei garsoniere și care sunt acceptați an de an să proiecteze așa ceva”, Marian Dragomir a replicat: „Cred că lecitina este bună uneori, pentru a vedea că Primăria nu acceptă toalete cu prețul unei garsoniere. Doar ce am respins la ședința trecută a CLM acel proiect. Dar probabil e mai greu la farmacie în ultima perioadă…

În ceea ce privește trotuarul, s-a păstrat trotuarul existent; dar probabil n-ați ajuns în zona respectivă, domnule consilier”.