DRAGOMIR, CATRE O BRAILEANCA: “CE TEXTE AVETI!” BRAILEANCA: “ESTI RAU FARA MOTIV, DOAR ASA, PENTRU CA POTI…”

Primarul Brailei, Marian Dragomir, se manifesta din ce in ce mai ironic in discutiile din mediul online, cu cetatenii care ii cer lamuriri sau isi exprima diverse nemultumiri pe contul sau de pe o retea de socializare. Dragomir a luat peste picior o braileanca ce a comentat la o postare de-a edilului legata de actiunile de deszapezire din municipiu, aceasta scriind: <<Macar o mana de sare sa fi aruncat si pe trotuare. Probabil ca le-a lasat asa „lucioase” ca sa reflecte lumina aia noua…>> – cu  referire la noul sistem de iluminat stradal cu leduri, care se realizeaza in prezent in municipiu.

Primarul i-a raspuns acid: “Ce texte aveti. Sunt convins ca dvs. ati intervenit la scara blocului sau in fata curtii pentru ca doar ….. nu ne mustrati pe noi fara sa fiti un exemplu. Ne spuneti unde locuiti poate luam si cateva lectii de la dvs. sa le aplicam in oras?”.

Braileanca i-a dat replica: “Puteai sa spui ca se da cu sare si pe trotuare…maine… Nu iti ceream socoteala. Esti rau fara motiv, doar asa, pentru ca poti…Nu era un text-atac, era un text-rugaminte… La mine la bloc am dat cu sare pentru ca sa nu alunec eu, apoi si pentru ca la mine in bloc stau multi batrani, care si fara gheata se misca mai greu. Iar la munca am dat cu sare ca sa nu alunece clientii si ca sa nu ne amendeze primaria…

Dragomir Viorel Marian, si daca tot vrei sa afli unde stau, mai bine vino la mine la munca, dimineata, sa ii asculti pe colegii mei – postasi cum isi povestesc aventurile cu caiinii maidanezi din oras (cainii aia carora li se reduce numarul numai in promisiunile electorale) si sa le vezi muscaturile de pe picioare, sau cum se descurca pe gheata de prin oras … si apoi vorbim de texte…”.