Dragomir: Cei care nu vor avea proiecte proprii despre care sa vorbeasca in campanie, vor vorbi despre Simionescu si Stancu

P1080586

Deputatul PSD de Braila Marian Dragomir nu excude posibilitatea ca in perioada campaniei electorale, unii dintre adversarii politici ai social-democratilor sa  aduca in discutie situatia fostului presedinte PSD local, Gheorghe Bunea Stancu (aflat in present dupa gratii) si arestarea, pentru 10 zile, a presedintelui executiv al PSD Braila, Aurel Simionescu. Dragomir a precizat insa, in cadrul unei emisiuni la un post de televiziune galatean, ca simplul fapt ca o instanta a Curtii de Apel a decis sa-l elibereze pe Simionescu fara niciun fel de conditii si sa-i permita sa revina la serviciu, spune foarte mult. Pe de alta parte, deputatul PSD este convins ca numai politicienii care nu au ce vorbi despre propriile proiecte se vor preta la atacarea adversarilor, in lipsa de altceva mai bun: “Intr-adevar, domnul Simionescu a fost ridicat de procurorii de la DNA, timp de 10 zile a fost intr-un loc in care nu dorim sa ajunga nimeni, dar dupa cele 10 zile, Curtea de Apel de la Galati a desfiintat in totalitate raportul domnilor respectivi si l-a pus in libertate fara absolut niciun fel de conditionari, control, etc.

La fel vedeam pe un site important din Romania ca ANAF-ul intentioneaza sa recupreze prejudiciile de la casa presedintelui Iohannis, deci, pana la urma, nu as dori sa fim in situatia in care generalizam si aruncam pisica de la un partid la altul. Eu cred ca ar trebui sa vorbim mai putin de altii si mai mult de noi.

Daca unii dintre contracandidati, neavand ce sa spuna despre ei, vor ajunge la atacuri de acest gen si asocieri, cu siguranta vor ajunge la campanie negativa. Pe noi nu ne intereseaza astfel de campanii, ii vom lasa sa atace, sa critice, pentru ca probabil este singurul lucru pe care stiu sa-l faca. Noi vom vorbi despre proiectele noastre”.