DRAGOMIR: CEI DE LA TELOR M-AU ANUNTAT CA REIAU LUCRARILE PE CALEA GALATI. NU MAI AM INCREDERE IN CE SPUN EI

Dupa intarzieri repetate in respectarea graficului, dupa ce a abandonat luni de zile lucrarile, dupa ce Primaria Braila a incercat in zadar rezilierea contractului si evacuarea constructorului de pe santier, firma Telor are de gand, intr-adevar, sa reia lucrarile pe Calea Galati, a carei reabilitare ar fi trebuit sa se finalizeze in decembrie. Informatia, furnizata zilele trecute de consilierul judetean Marian Sirbu (PNL), a fost confimata astazi de primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD).

Edilul sef a precizat ca a fost anuntat telefonic de un reprezentant al „Telor Invest” ca echipele revin pe santier si ca se vor apuca serios de treaba, insa deja s-a convins ca nici de data asta constructorul nu s-a tinut de cuvant, fiindca au aparut niste muncitori prin zona, dar nu se poate spune ca s-au inceput lucrarile: „Da, si eu am aceleasi semnale, dar nu mai am incredere in ei. M-a sunat o persoana din conducerea companiei, care mi-a comunicat faptul ca vor incepe lucrarile.

Trebuia sa inceapa marti, saptamana aceasta si iata ca suntem joi si nu au inceput. Mi-as dori foarte mult sa lucreze si sa termine Calea Galati, dincolo de alte orgolii si procese, dar am scepticismul meu, avand in vedere faptul ca pana in prezent am mai mai avut astfel comunicari de la dansii si nu s-au apucat de treaba.

Probabil domnul Marian Sirbu cunoaste foarte bine problema aici, deoarece cei din conducerea firmei Telor au aceeasi culoare politica ca a lui”.