DRAGOMIR: CONSILIERII MUNICIPALI S-AU IMPLICAT DIRECT IN MONITORIZAREA OPERATIUNILOR DE DESZAPEZIRE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este multumit de modul in care s-a lucrat in ultimele zile pentru deszapezirea strazilor din municipiu. Dragomir a declarat astazi ca in opinia sa, s-a circulat “decent”, pentru o perioada de cod rosu de ninsoare si viscol. Edilul sef a mai spus ca faptul ca a fost permanent pe teren, pentru a verifica modul in care au actionat firmele  specializate pentru inlaturarea  zapezii de pe  strazi nu a fost doar asa, un avant de inceput de mandat, ci este modalitatea in care va lucra pe intreaga durata a mandatului sau: “Aceasta este maniera in care lucrez in general, nu de acum inainte sau in trecut, asa lucrez in general, imi place sa ma implic, sa vad lucrurile efectiv cum se desfasoara, iar atunci cand sunt deficiente, cel putin sa stiu ca este vina mea”.

Dragomir spune ca nu este vorba de faptul ca n-ar avea incredere ca informatiile care ii sunt furnizate de catre subordonati, ci prefera sa vada cu ochii lui care este situatia din teren, ca sa-si faca propria imagine despre ce se intampla, nu sa se bazeze pe raportarile altora.

Pe de alta parte, Dragomir a apreciat astazi si implicarea consilierilor municipali in perioada de cod rosu si le-a multumit public, in cadrul sedintei Consiliului Local, pentru disponibilitatea de a iesi in teren, fiecare in cate o zona a orasului, si de a verifica modul in care au actionat utilajele de deszapezire: “Am primit telefoane de la ei, intreband cand pot sa ajute, cu ce pot ajuta si am considerat ca ar fi bine sa-i anunt pe toti. Li s-a trimis un SMS prin care au fost invitati, in functie de disponibilitatea pe care o au si de faptul ca sunt in oras sau nu, ca sa poata participa la operatiunile de deszapezire. Au venit, au stat pe cate un cartier sau pe o zona pe care au ales-o in functie de locul pe care-l cunosteau cel mai bine, sau in funcie de necesitatea pe care am avut-o noi in alte zone, unde i-am rugat sa se implice. Au fost efectiv acolo, au asistat la modul in care se facea deszapezirea, au directionat utilajele”.

Primarul a mai apreciat faptul ca 95% dintre consilieri “au venit cu masina lor, pe benzina lor” si a precizat ca are de gand sa le mai solicite ajutorul si in continuare.