Dragomir: Credeti ca eu, ca primar, pot avea incredere in politisti locali care mint?

p1190048

Primarul Brailei, Marian Dragomir, declara ca a fost contactat de mai multi consilieri municipali, care s-au aratat indignati de situatia de la Politia Locala, cu politistul fotografiat in timp ce masina proprietate privata, cu care circula seful institutiei, Dumitru Hahui. Dragomir a spus astazi ca doreste ca se lamureasca toate aspectele acestei chestiuni, insa nu a vrut sa discute personal cu politistul care a fost fotografiat in ipostaza respectiva, ca sa nu se interpreteze ca ar face presiuni asupra celui in cauza. Pe de alta parte, edilul sef admite ca s-ar putea ajunge la situatia in care chiar politistul respectiv, pus sa spele masina, sa fie cel sanctionat, in cazul in care acesta va declara oficial ca a spalat masina sefului din proprie initiativa, de dragul lui Hahui.

“Daca va spune probabil adevarul, ca a primit un ordin, atunci raspunderea nu va fi a lui. Depinde”, a comentat edilul sef.

Intrebat cum crede ca va spune acel angajat adevarul, incriminandu-l pe cel care ii este si ii va fi in continuare sef, Marian Dragomir a spus: “Dvs credeti ca  eu, ca si primar, pot avea incredere in politisti locali care mint?”.

Declaratiile lui Marian Dragomir, aici: