DRAGOMIR: CUM SE FACE CA EU AM VAZUT NEREGULILE DE LA SERVICIUL DE TRANSPORT PUBLIC SI FOSTUL PRIMAR SIMIONESCU NU LE-A VAZUT? NU STIU

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a fost intrebat astazi cum se face ca la inceputul mandatului sau, in numai cateva luni, si-a dat seama ca ceva este in neregula la Serviciul de Transport Public, a avut timp sa faca verificari, sa descopere ca operatorii privati fusesera lasati sa functioneze fara sa-si plateasca redeventele la timp, sa ia masuri si sa dispuna sa se faca un audit, iar fostul primar Aurel Simionescu – actualul sau consilier personal – nu a reusit sa-si dea seama ca e ceva putred la serviciul pe care l-a avut in subordine timp de 8 ani.

Dragomir a spus ca nu stie cum s-a intamplat asta.

Chestionat la modul ironic daca nu ii da voie fostul primar sa raspunda la aceasta intrebare, edilul sef a spus ca nu vede legatura cu intrebarea anterioara. Chestionat in continuare daca un primar poate opta sa nu vada ca este o problema la un serviciu din subordinea sa, Dragomir a declarat: “Cred ca ar fi cel mai bine sa-l intrebati pe dansul (pe Aurel Simionescu – n.r) ”.

La insistentele noastre, Marian Dragomir a spus in final ca un primar nu poate alege sa nu vada niste nereguli care se fac intr-un serviciu din subordinea sa.