DRAGOMIR: DACA MARIM NUMARUL POLITISTILOR LOCALI DE LA ORDINE PUBLICA VA TREBUI SA REDUCEM NUMARUL CELOR DE LA CIRCULATIE SAU DIN ALTA PARTE

Primarul Marian Dragomir (PSD) nu este de acord cu consilierul municipal Bogdan Botea (PND), care sustine ca numarul politistilor locali existenti la ora actuala in Braila este insuficient pentru necesitatile orasului. Dragomir a precizat ca Politia Locala are un numar de angajati care se stabileste potrivit reglementarilor in vigoare, in functie de populatia orasului.

Edilul sef s-a aratat deschis la o discutie legata de posibile variante de imbunatatire a activitatii de ordine publica din municipiu, insa a explicat ca exista niste limitari: “Ei nu vor putea sa angajeze mai mult decat prevede legislatia. In plus, atunci cand vom avea mai multi politisti la Ordinea publica, probabil ca vom avea mai putini la Circulatie sau in alta parte si atunci sa stabilim de comun acord, sa discutam pe comisii acest lucru, astfel incat sa vedem unde suplimentam si de unde taiem”.

Primarul  a mai dat asigurari ca la manifestarile organizate de Municipalitate sunt mai multi politisti locali, nu cel mult 2, cum spune Botea.