Dragomir: Daca tine atat la brandul “Dacia Unirea”, Panzaru ar trebui sa antreneze gratis!

P1070140

Deputatul PSD Marian Dragomir nu este de acord cu alocarea de bani publici clubului de fotbal “Dacia Unirea Braila”, fiind de parere ca sumele respective ar putea fi folosite mult mai bine pentru a incuraja sportul de masa. Dragomir nu vede de ce s-ar cheltui bani grei de la buget pentru ca sa poata sa joace fotbal 11 persoane, cand cu fondurile respective s-ar putea organiza multe competitii intre echipele scolilor si liceelor, in care ar fi antrenati sute de copii: “Din punctul meu de vedere, nu trebuie sa alocam bani publici pentru bugetul unei echipe de fotbal, ci ar trebui sa incurajam sportul de masa. Nicio echipa din Europa nu este sustinuta de la bugetul local. Sunt echipe private. Pentru a face performanta in fotbal trebuie sa aloci salarii foarte mari, iar in cazul in care nu aloci acele salarii si primele de joc aferente, cu siguranta vom avea permanent o echipa mediocra la Braila. Din acest punct de vedere, ori directionam tot bugetul municipiului Braila ca sa joace 11 persoane fotbal, ori sustinem competitiile pentru elevi si avem si buget pentru a face locuri de joaca pentru copii, care sa incurajeze si sportul.

Mai mult decat atat, as vrea ca dvs, cei din mass-media, sa-i intrebati pe fotbalisti ce salariu au lunar, sa faceti o analiza cati dintre angajatii administratiei publice locale au macar jumatate din salariul unui fotbalist, ce salariu are antrenorul (Alin Panzaru – n.r.) si daca tot sustine atat de mult sustine brandul <<Dacia Unirea Braila>>,  sunt convins ca in sustinerea lui, ar putea sa antreneze si gratuit echipa, pentru a se pastra brandul, pentru ca asta inseamna sacrificiu!

Eu vin si sustin inca o data ca ar trebui ca banii respectivi sa ii folosim pentru a incuraja competitiile sportive intre licee”.