DRAGOMIR: DACA VOM MAI AVEA CONTESTATII LA LICITATII, PE PERIOADA CONTESTATIILOR, DIVIZIA PRIMARIEI VA INTERVENI LA TOATE REPARATIILE STRADALE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, declara ca in aceasta perioada se lucreaza “foarte intens” pe zona de asfaltari in municipiu. El a precizat ca saptamana viitoare se vor termina de asfaltat toate trotuarele de pe Calea Calarasilor si ca va fi nevoie sa se inchida traficul in zona “pentru o perioada scurta de timp”, pentru a turna covorul asfaltic.

Edilul a mai spus ca “se va intra cu covor asfaltic pe foarte multe strazi din municipiu. Nu cred ca mai este cazul sa plombam si anul viitor sa venim din nou sa punem o plomba langa cea de anul acesta si atunci decizia pe care am luat-o este cea a covoarelor asfaltice, care reprezinta o reala reabilitare a strazilor respective si cu siguranta ani de zile nu vom mai intra sa reabilitam zona de covor asfaltic”.

Potrivit lui Dragomir, dincolo de lucrarile care se fac in baza contractelor cu firme private, se va lucra si cu utilajele Diviziei de drumuri a Primariei, care vor interveni pe tot ce inseamna surpari care nu tin de reteaua Companiei de Utilitati Publice (CUP) Dunarea, reabilitarea parcarilor si a aleilor, “iar daca vreodata vom mai avea contestatie la orice licitatie, pe perioada contestatiilor, echipa Primariei va interveni la toate reparatiile stradale. Au fost livrate toate utilajele, am angajat un inginer, un technician, mai multi muncitori asfaltatori”.

Primarul a mai spus ca Municipalitatea are oferte pentru reabilitarea Caii Galati si pentru “tot ceea ce inseamna strazi neasfaltate din Lacu Dulce si din zona Calarasi IV, Viziru, Buzaului, Radu Negru care astazi sunt nesfaltate. Data de 30 este data limita pentru depunerea ofertelor la cartierul Pisc, Brailita, Progresul, Vidin – strazi neasfaltate”.

In aceasta dimineata, Dragomir a anuntat ca s-a semnat contractul pentru asfaltare pentru cartierul Lacu Dulce, executant fiind S.C. Hidro Salt B 92 S.R.L. – S.C. Build Way Design S.R.L. Bucuresti
Lucrarile vor incepe in toamna acestui an, iar termenul de executie a lucrarilor este 12 luni. Valoarea contractului este de 15.362.826 lei.