DRAGOMIR: DE LUNI INCEP ASFALTARILE. VOR LUCRA TREI ECHIPE PE STRAZILE PRINCIPALE, URMAND CA APOI SA INTRE SI IN CARTIERE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, sustine ca nu este nicio problema daca nu functioneaza inca noua statie de asfalt a firmei Micatis Prod SRL, care se va ocupa – alaturi de  SC Constructia SA Tecuci – de repararea strazilor din Braila, pana va da ninsoarea. Dragomir a explicat astazi ca asfaltul se poate lua de la galateni fara nicio problema, iar acest lucru nu va constitui un impediment in buna desfasurare a lucrarilor.

Edilul sef a mai precizat ca firmele amintite au platit garantia, ca s-a dat deja ordinul de incepere a lucrarilor si ca se va lucra cu 3 echipe pe strazile principale si o echipa pe cele secundare. Potrivit edilului sef, asfaltarea va incepe saptamana viitoare – mai exact, luni: „Vor incepe cu 3 echipe de asfaltare pe strazile principale din Braila, urmand ca sa intre si in cartiere in cursul saptamanii viitoare si in paralel, vor intra si pe strazile din cartiere, acolo unde avem probleme si nu avem asfalt. Acolo vor intra cu o singura echipa, pentru inceput.

Incep pe Cezar Petrescu, pe strada Hipodrom, pe strada Carpati, pe Aleea Radu Negru, pe strada Milcovului, pe Aleea Cocorilor; in primul rand vor intra pe toate strazile perpendiculare pe arterele principale de circulatie. Dupa aceea vor lua toate celelalte strazi paralele cu cele principale”.