DRAGOMIR, DESPRE CAPRARIU, CARE INTAI A VOTAT SI APOI A PROTESTAT: FIECARE ISI FACE IMAGINE PUBLICA ASA CUM CONSIDERA

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), nu a “gustat” declaratia colegului sau de partid, deputatul Nicu Nita, care a spus ca in opinia sa, nu ar fi trebuit ca penalizarea pentru faptul ca nu s-a facut colectarea selectiva a gunoiului sa fie platita de cetatean, prin majorarea taxei de salubritate.

Intrebat astazi cum comenteaza opinia deputatului Nita, Dragomir a spus ca “atunci cand ne exprimam public fara sa studiem legislatia, pot apare anumite neconcordante in declaratiile publice. Ma refer la modul general. Cred ca este cel mai corect sa studiem obligatiile pe care le impune un act normativ si dupa aceea sa ne exprimam. E valabil pentru toata lumea, inclusiv pentru mine, uneori”.

Cat despre atitudinea consilierului municipal Lucian Caprariu (foto), care intai a votat pentru majorarea taxei de salubritate si apoi a protestat in fata Palatului Administrativ, impotriva majorarii taxei amintite, edilul sef a declarat: “Fiecare isi face imagine publica asa cum considera”.

Edilul sef a precizat insa ca daca in urma colectarii selective care se va face in unele cartiere ale orasului, se va reduce cantitatea de gunoi transportata la depozitul de la Muchea si se va reduce penalizarea pentru poluarea mediului, este posibil ca si taxa de salubrizare sa scada, anul viitor.