Dragomir despre Draghincescu: Exprimarea ei incalificabila nu a fost o scapare

P1070273

Deputatul PSD de Braila Marian Dragomir este de parere ca nu a fost o simpla scapare exprimarea “de campanie” a consilierului municipal PDL Simona Draghincescu, filmata de o echipa de televiziune in timp ce spunea “Tampitii dracului! Curvele dracului!”, dupa ce o sateanca refuzase sa-i primeasca pliantul electoral. Dragomir considera cu atat mai descalificant  gestul, cu cat acesta a fost facut de o femeie.

Deputatul a spus astazi, intr-o conferinta de presa, ca i se pare cu atat mai greu de inteles faptul ca si dupa difuzarea materialului filmat, Draghincescu nu a dat inapoi si nu si-a cerut scuze pentru limbajul folosit, ci a avut in continuare o atitudine agresiva.

Informat ca dupa ce a fost difuzata inregistrarea, consilierul municipal PDL a sustinut ca exprimarea ei nu se referea la alegatori, ci la persoanele care fusesera trimise de adversarii politici ca sa o urmareasca si o sa o fotografieze, parlamentarul PSD a dat asigurari ca nimeni din partidul sau nu a pus sa fie urmarita Simona Draghincescu si a sugerat ca eventual, aceasta poate cauta “adversarii” despre care vorbeste in tabara liberala, cu care, mai nou, urmeaza sa fuzioneze PDL-ul.