DRAGOMIR: DOMNULE LIVIU DRAGNEA, VIITORUL PSD VA FI FARA IMPLICAREA DVS IN CONDUCEREA PARTIDULUI!

Primarul Marian Dragomir, vicepresedintele PSD Braila, a confirmat si el astazi faptul ca presedintele organizatiei aminitite, Ion Rotaru, a semnat scrisoarea prin care se cere demisia sefului partidului, Liviu Dragnea. Dragomir a explicat intr-o pstare facuta pe o retea de socializare ca Rotaru a avut mandat din partea colegilor sai din PSD Braila pentru a semna acel document.

Mai mult, vicepresedintele PSD Braila spune ca “cei care au evitat dialogul trebuie sa plece, pentru a nu ajunge sa fie scosi pe usa din dos”: “Organizatia PSD Braila a hotarat ca este nevoie de o discutie in Comitetul Executiv National, pentru a readuce starea de dialog si normalitate in PSD. Semnatura d-lui presedinte Ion Rotaru pe scrisoarea colegilor nostri reprezinta vointa organizatiei PSD Braila. Direct si transant ca de fiecare data, sustin ca este necesara o noua abordare in PSD, iar cei care au evitat dialogul trebuie sa plece, pentru a nu ajunge sa fie scosi pe usa din dos.
PSD nu este partidul unui om si va redeveni partidul unei echipe.
Domnule Liviu Dragnea, viitorul PSD va fi fara implicarea dvs. in conducerea partidului.
Avem nevoie de un lider puternic, serios, carismatic, un om al dialogului si conducerii participative.

57% – scorul PSD obtinut in Municipiul Braila la alegerile din 2016, demonstreaza implicarea fiecarui membru, performanta echipei de la Braila si ne obliga sa luam in timp util toate masurile pentru ca faptele noastre de la nivel local sa nu fie puse in umbra de gafele de la nivel national.
Dialogul si respectul reciproc reprezinta forta PSD Braila. Voi ramane membru PSD si voi lupta in interiorul partidului pentru ca valorile social democrate sa fie respectate”.