Dragomir, despre fotografiile cu borduri montate cu pauze pe Bulevardul Independenței: „E o zonă în care constructorul n-a montat bordurile ca să se poată intra cu utilajele de compactat pe trotuar. Nu e prima oară când se face bășcălie pe tema asta”

Imaginile fotografiate pe Bulevardul Independenței, cu borduri montate cu pauze, care au apărut pe rețelele de socializare în ultima perioadă, nu reprezintă forma finală a lucrării, ci doar o etapă intermediară, iar constructorul le-a lăsat așa cu un anumit scop; în ceea ce privește trotuarele cu locuri de parcare amenajate ba în spic, ba în paralel, este vorba de un model avizat. Este ceea ce spune primarul Brăilei, Marian Dragomir, care a fost întrebat despre calitatea lucrărilor care se fac pe Bulevardul Independenței și despre aspectele ilustrate în fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Edilul șef a declarat că nu ar fi prima oară când apar pe rețelele de socializare asemenea fotografii care dau senzația că lucrările nu sunt făcute cum trebuie, dar de fapt este vorba despre cu totul altceva: „Au mai pus unii la un moment dat și alte imagini dintr-o zonă pe care constructorul a lăsat-o special descoperită, pentru a putea să intre cu utilajele de compactat pentru a pregăti trotuarele, deoarece nu era normal să intre cu utilajele respective peste bordurile proaspăt montate. Bineînțeles că s-au găsit unii care au postat pe FB acele imagini acum o lună de zile și acum bășcălia s-a terminat, pentru că s-au montat bordurile.

Cât privește imaginile cu locurile de parcare, zona la care faceți dvs referire este zona de demarcare dintre parcările în spic și parcările în paralel cu spațiul verde. Este un model avizat”.