Dragomir, despre inspectorul școlar general adjunct Canciu: Ce credeți că urmează? Demisia de onoare? Demiterea? Nimic, că este de-al lor și cine se aseamănă se adună! Se țin unii de alții ca scaieții de oaie!

Consilierul municipal Cătălin Canciu (PNL), inspector școlar general adjunct, consideră că primarul Marian Dragomir  (PSD) și viceprimarul Alexandru Jantea Crican (PSD) au avut „un comportament grosolan” în cadrul ședinței de ieri a CLM Brăila. Canciu face referire la faptul că edilii i-au reproșat că a copiat un proiect de hotărâre întocmit de aleșii de la Timișoara și atunci când a dat copy-paste a uitat să înlocuiască în text „Timișoara” cu „Brăila”, înainte de a-l trimite pe mail la Primărie, ca și propunere a consilierilor PNL Brăila.

Dragomir n-a pierdut prilejul să-l ironizeze în ședință pe profesorul Canciu, căruia i-a spus, printre altele: „Am înțeles că ați copiat acest proiect de la consilierii PNL din Timișoara, dar este penibil, domnule profesor, să luați cu copy-paste fără să verificați. Vă dau efectiv nota 2 la copiat, domnule consilier Canciu și pot să vă mai spun: pentru un profesor, copiați extraordinar de prost”.

După ce a apărut în presă informația cu privire la această gafă a liberalilor,  Cătălin Canciu a comentat pe o rețea de socializare: „Astăzi, în ședința Consiliului Local al Municipiului Brăila, am constatat cu adevărat comportamentul grosolan al celor doi edili, al primarului Dragomir si al vicelui Jantea. Adevărul este că acesți reprezentanți de vază ai pesedeului nu doresc nicio colaborare, toate ideile care vin din afara laboratorului lor de partid nu sunt bune și trebuie combătute cât mai urât.

Proiectul propus de noi este foarte util oamenilor și este inspirat din experiențele de calitate ale administrațiilor performante din România”.

La rândul său, primarul a replicat astăzi tot pe o rețea de socializare: „AR FI DE RÂS ….. DACĂ NU AR FI DE PLÂNS!!!

În primavară i-am prins pe cuțitarii de la Murgoci …..

Acum l-am prins pe profesorul Canciu Cătalin, inspectorul școlar adjunct, copiind!!!

I-am spus în ședința de Consiliu Local: «PENTRU UN PROFESOR COPIAȚI EXTRAORDINAR DE PROST!!! VĂ DAU NOTA 2 PENTRU COPIAT!!!»

Proiectul copiat prevedea reduceri de impozit pentru clădirile deținute de persoane fizice sau juridice care nu au destinația de locuințe și era copiat de la Timișoara, oraș care la rectificarea de buget a primit de la guvern 9 milioane de lei. Brăila a primit 0 (zero) lei!!!

De ce nu au spus ei că anul viitor vor să reducă veniturile legale ale tuturor primăriilor și să le oblige să dubleze taxele și impozitele locale?

Nu sunt de acord să creștem taxele și impozitele tuturor și să le reducem pe ale patronilor! Nu este corect să luăm de la cei mulți ca să dam la cei bogați. Trebuie să aplicăm aceeași măsură echitabilă tuturor, fără creșteri de taxe și impozite!!!

NOTA 2 PENTRU COPIAT (de proastă calitate)!!!

– Ce poate fi mai penibil pentru un profesor să spună că el a facut un proiect, să i se dovedească că a copiat prost, să nu recunoască inițial, să fie prins cu minciuna, iar apoi sa citească, să recunoască și să fie obligat să corecteze parțial documentele?

– Ce exemplu poate fi pentru elevi un profesor care copie?

– Cum poate sa le solicite elevilor să învețe și să fie corecți când el este prins copiind prost?

– Cine l-a numit Inspector Școlar Adjunct și cine îl ține în brațe? Ministrul Monica Anisie?

– Oare știe ce INSPECTOR COPY – PASTE are la Brăila?

– Ce credeți că urmează?

– Demisia de onoare?

– Demiterea pentru situația penibilă in care a atras învațământul din Brăila?

– Nimic, că este de-al lor și cine se aseamănă se adună!!! Se țin unii de alții ca scaieții de oaie!!!

P.S.- Domnule profesor Canciu Cătalin, încă Inspector Școlar Adjunct, ȘI TOTUȘI, DE CE NU AȚI VOTAT ACORDAREA BURSELOR DE PERFORMANȚĂ PENTRU ELEVI ?

De rușine ca pe dvs v-am prins copiind, iar elevii au luat notele pe merit? Halal inspector!!!”