DRAGOMIR: DIVIZIA DE REPARATII STRADALE ARE TOATE UTILAJELE NECESARE. DE ASTAZI EA INTRA EFECTIV LA INTRETINEREA STRAZILOR SI PARCARILOR

Divizia de reparatii stradale din subordinea Primariei Braila are toate utilajele necesare, are si personalul aferent si ca atare, este gata de treaba. Anuntul a fost facut astazi de primarul Marian Dragomir, care a prezentat presei utilajele achizitionate pentru divizia amintita si care au fost aliniate, ca de obicei, in fata Palatului Administrativ.

Edilul a amintit ca Municipalitatea a avut in trecut experiente neplacute cu unele dintre firmele care s-au ocupat de lucrari de reparatii strazi si ca atare, avea nevoie de o divizie proprie, ca sa poata interveni imediat in cazuri urgente, in loc sa organizeze licitatii care pot dura luni sau chiar ani, daca apar si contestatii.

“Valoarea totala a utilajelor pe care le prezentam astazi este de 775.000 euro plus TVA si vorbim de urmatoarele utilaje: freza rutiera, vibrocompactor, repartizor mixturi asfaltice, placa de compactat, masina de raspandit emulsie bituminoasa, autogreder, autobasculanta, buldoexcavator cu utilitati, talpa compactoare si miniincarcator frontal.

Pe langa aceste utilaje, SUPAGL a facut si licitatia publica pentru materialele necesare la aceste asfaltari si vorbim de mixturi asfaltice intr-o cantitate de 1.662 tone necesara pentru aproximativ 18.500 de metri patrati de asfalt.

De astazi, aceasta Divizie intra efectiv la intretinerea strazilor si parcarilor si vom incepe dintr-o zona foarte aglomerata, din spatele blocului C1 de pe Soseaua Viziru, urmand sa ne extindem catre blocurile E, catre blocul Turn de la intersectia Caii Dorobanti cu Sos. Ramnicu Sarat si ulterior, in zona Dorobanti, intersectia cu Garii”, a declarat Marian Dragomir.

Amintim ca Divizia de reparatii stradale functioneaza in cadrul Serviciului de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala (SUPAGL).