DRAGOMIR, DUPA 2 ANI DE MANDAT: E MAI GREU DECAT AM CREZUT CA VA FI. IMI DORESC IN CONTINUARE AL DOILEA MANDAT

Primarul Brailei, Marian Dragomir, declara ca dupa 2 ani de activitate in functia amintita, poate spune ca are sa-si reproseze  unele lucruri, insa a preferat sa nu spuna public care sunt acestea. Intrebat daca sunt chestiuni pe care le poate indrepta, Dragomir a raspuns ca unele dintre acesta pot fi indreptate, insa altele nu, pentru ca nu tin doar de el, ci tin si de increderea pe care a avut-o in unii subordonati de-ai sai.

L-am intrebat pe primar – aflat deja la jumatatea mandatului – daca a fost mai greu decat si-a imaginat atunci cand a venit la conducerea Municipalitatii, iar acesta a comentat: “Da. Eu vin din mediul privat si acolo, in mediul privat, lucrurile stau cu totul si cu totul altfel: te hotarasti sa faci o lucrare si a doua zi o faci. Trebuie doar sa ai bani. Noi stam cu 70 de miliarde lei vechi blocati la zona Pisc, Brailita, Vidin, stam cu 70 miliarde  de lei vechi in blocaj la Lacu Dulce, pe proceduri birocratice”.

Edilul sef a estimat ca din ceea ce si-a propus sa realizeze in  primii 2 ani de mandat, a realizat cam 70%: “Daca mergem punctual pe lucrurile asumate in campania electorala, pentru acesti doi ani as putea sa zic ca am reusit sa realizam peste 70% – pentru ce ne-am asumat pentru acesti doi ani, nu pentru cei patru ani de zile! Daca mergem, in schimb, pe nevoile orasului, in momentul in care vom putea sa intervenim pe strazi si cu Divizia proprie de astfaltari a Primariei municipiului Braila, procentele vor fi cu totul si cu totul diferite si atunci ma voi declara si eu multumit”.

Primarul spune de pe acum ca nu va putea realiza 100% ceea ce a promis in campania electorala, dar crede ca  70% dintre promisiuni tot vor fi puse in practica: “100% nu vom putea sa rezolvam, dar un procent de peste 70%, la finalul celor patru ani, cred ca va fi realizat. Indiferent cat ne vor intarzia la licitatii – indiferent, tot le vom finaliza si tot vom lucra”.

Chiar daca a constatat ca a fi primar este mai dificil decat a crezut initial, Marian Dragomir  isi doreste in continuare al doilea mandat: “Da! E o provocare. Dar pentru a avea al doilea mandat trebuie sa avem Divizia proprie de asfaltari pe strazi, trebuie sa finalizam licitatiile si asa cum se lucreaza azi in Chercea si pe Soseaua Focsani, sa se lucreze in toate cartierele”.