DRAGOMIR: DUPA CE BRAICAR VA PRIMI CELE 15 MASINI NOI, NU SE VA MAI PUTEA SPUNE CA NU SUNT AUTOBUZE SUFICIENTE IN ORAS. DACA SUNT SI SOFERI SUFICIENTI PENTRU ACESTE AUTOBUZE, E ALTA DISCUTIE

Primarul Marian Dragomir anunta ca la inceputul lunii februarie vor fi livrate firmei Braicar inca 15 autobuze noi, care vor completa parcul de masini deja existent, astfel incat nu va mai putea spune nimeni ca nu sunt destule mijloace de transport in comun in municipiul Braila. Dragomir a precizat ca printre masinile care urmeaza sa intre in dotarea Braicar sunt si cateva autobuze de capacitate mare, care vor fi foarte utile la orele de varf: “Sunt 10 autobuze marca Isuzu de capacitate mare, asa cum nu am mai cumparat in municipiu, foarte necesare la orele de varf si de asemenea, vor mai fi alte 5 autobuze Karsan de capacitate medie. Odata livrate si aceste autobuze, pe langa cele deja achizitionate, ajungem la aproape 60 de autobuze cumparate de Primarie in doi ani si jumatate de mandat al meu si  ar trebui ca angajatii Braicar sa fie mult mai atenti in ceea ce priveste graficele, deoarece nu se va mai putea spune, dupa sosirea acestor masini, ca nu sunt autobuze suficiente la Braila”.

Cat priveste faptul ca s-ar putea spune ca nu sunt soferi suficienti la Braicar, pentru a conduce autobuzele respective, edilul a comentat: “Si acesta este un subiect, plecand de la calitatea umana foarte buna a unora dintre soferi, pana la… In fiecare padure trebuie sa mai existe uscaturi si intotdeauna cazurile exceptionale sunt prezentate si umbresc activitatea oamenilor de buna credinta”.

Marian Dragomir spera ca brailenii sa foloseasca in mod civilizat noile autobuze si sa nu mai existe cazuri de vandalizari, ca in trecut: “Unele autobuze au mai fost vandalizate si a trebuit sa fie schimbata tapiteria, pe altele s-a mai scrilejit cu cate ceva…”.

Primarul a mai precizat ca spre sfarsitul anului 2019 Braicar va primi in dotare si cateva autobuze electrice noi.