DRAGOMIR: DUPA DESCINDERILE DNA IN PALATUL ADMINISTRATIV, PRINTRE ANGAJATII PRIMARIEI EXISTA SI ACUM O TEAMA DE A FACE PARTE DIN COMISIILE DE LICITATIE

Amintirea mascatilor care misunau pe scarile Palatului Administrativ in vara lui 2014, cand DNA-ul l-a saltat pe fostul presedinte CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu (PSD), precum si pe cativa dintre functionarii din CJ, dar si episodul ridicarii fostului primar Aurel Simonescu (PSD) inca bantuie in cladirea respectiva, iar unii dintre functionarii din Consiliul Judetean si Primarie n-au uitat ce au trait in acele momente. De atunci, diferitii sefi din CJ, dar si fostul primar Simionescu au vorbit despre faptul ca multi angajati ai celor doua institutii se fereau sa mai faca parte din comisiile de licitatie si sa mai semneze documente importante.

Chiar daca au trecut niste ani de atunci, potrivit primarului Marian Dragomir (PSD), unii dintre subordonatii sai inca mai au astfel de temeri, ceea ce afecteaza ritmul in care se lucreaza la organizarea licitatiilor: “Exista o teama in continuare. Exista o teama, pentru ca au fost exemple. Si desi de multe ori ar trebui sa se faca diferenta intre eroare umana si intentie, fapta nu tine cont de astfel de lucruri. Ea exista. Si nu conteaza daca persoana a gresit cu intentie sau din eroare; ea va raspunde. Si acest lucru conduce la anumite temeri din partea unora si e normal, e uman. E de inteles. A fost o perioada in care am avut dificultati in a forma aceste comisii”.