DRAGOMIR: DUPA PRIMII 3 ANI AI MANDATULUI MEU, NU VA MAI EXISTA STRADA NEASFALTATA IN MUNICIPIUL BRAILA

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a declarat astazi ca si-a propus ca dupa primii 3 ani ai mandatului sau, sa nu mai existe nicio strada neasfaltata in municipiu. Dragomir nu stie exact cate strazi neasfaltate mai sunt in oras, insa aproximeaza ca ar fi vorba de un total de circa 35 km si este hotarat sa le asfalteze pe toate si sa rezolve inclusiv problema  trotuarelor: “Acum am o noua tema de… si nu e de campanie electorala, e o certitudine faptul ca vreau ca la finalul mandatului meu sa nu mai existe in municipiul Braila nicio strada fara asfalt. Anul acesta ne cumparam utilaje proprii la SUPAGL pentru asfaltari, am pus banii deja in proiectul de buget si am mai pus in proiectul de buget bani pentru proiectare si inceperea executiei, pe un contract multianual, pentru toate strazile din municipiul Braila unde astazi nu este asfalt.

Mai repede de 4 ani, eu am estimat ca in 3 ani de zile nu va mai exista nicio strada neasfaltata.

In paralel o sa mergem foarte mult si pe zona de parcari am putea sa spunem ca Primaria municipiului Braila va aloca fonduri foarte consistente in urmatorii 3 ani, pentru strazi si parcari”.

In plus, edilul sef a precizat ca ieri au inceput, in sfarsit, lucrarile de reparatii si plombari pe Soseaua de Centura, in zona Gradinii Zoologice, pe Soseaua Chisinaului si se va ajunge si la drumul care duce la trecerea bac catre Smardan.