Dragomir: E posibil sa-l iau ca si consilier personal pe Aurel Simionescu, daca voi fi primar

P1070273

Deputatul PSD de Braila Marian Dragomir a admis astazi ca ia in calcul varianta ca, daca va iesit primar, sa-l angajeze ca si consilier personal pe actualul edil-sef, Aurel Simionescu (PSD). Dragomir a fost intrebat astazi pe aceasta tema ca urmare a declaratiilor facute ieri de catre Simionescu, ce spunea ca  in masura in care viitorul primar va dori, el este dispus sa-l consilieze, data fiind experienta administrativa acumulata in  cele doua mandate in fruntea Municipalitatii.

Initial, Dragomir a dat un raspuns mai evaziv: “Consider ca este absolut necesar ca viitorul primar sa se consulte, atunci cand exista subiecte care trebuie lamurite, cu primarul care a fost pana atunci; cred intr-un dialog civilizat si nu ezit sa sun si sa am o relatie decenta si cu alti primari, pentru ca aici vorbim de respectul pe care i l-au dat institutiei respective si care trebuie sa fie purtat si peste 5 ani, si peste 10 ani”.

Intrebat inca o data daca este posibil ca in cazul in care ajunge primar, sa-l ia ca si consilier personal pe Aurel Simionescu, Dragomir a confirmat acest lucru: “Am avut o discutie ieri, dupa conferinta de presa, cu domnul primar Simionescu pe acest subiect; poate fi una dintre variante, dar nu am luat nicio decizie si cred ca este prematur la ora actuala sa ma exprim pe un astfel de subiect. Cu siguranta va trebui ca intre consilierii primarului sa fie oameni care au experienta intr-un domeniu sau altul, dar si oameni care au aceasta disponibilitate. Trebuie sa vedem la momentul respectiv daca domnul primar este angrenat in anumite proiecte in mediul universitar, daca doreste sa le dezvolte sau sa le continue acolo si apoi vom putea sa dam un raspuns concret aici”.

Prezent la conferinta de presa, Aurel Simionescu a confirmat si el ca este posibil sa fie unul dintre viitorii consilieri perosnali ai lui Dragomir, daca acesta va castiga alegerile pentru Primarie.