Dragomir: Element Industrial a concesionat în Zona Liberă Brăila 11 hectare pentru construirea unui Parc industrial. Investițiile vor fi de 25 milioane de euro. A fost emisă autorizația de construire pentru prima hală

Primarul Marian Dragomir anunță că a fost emisă autorizația de construire pentru prima hală din ceea ce va fi viitorul Parc industrial de la Brăila.

Dragomir precizează într-o postare făcută azi pe o rețea de socializare că lucrările vor începe în primăvară, iar investiția totală va fi de 25 de milioane de euro: „Când visele devin realitate!!! PARCUL INDUSTRIAL DE LA BRĂILA !!! Investiții de 25 MILIOANE DE EURO

A fost emisă Autorizația de construire pentru prima hală cu suprafața de 10.000 mp. Lucrările vor începe în primavară.

Element Industrial a concesionat în septembrie 2020 în Perimetrul 2 al Zonei Libere Brăila (situat între Brăila Mall și Benzinăria Mall) un teren cu suprafața de 11 hectare pentru construirea unui Parc Industrial.

ELEMENT INDUSTRIAL este una din companiile aflate în topul dezvoltatorilor privați de parcuri industriale, cu suprafete între 50.000 – 60.000 m.p. în București (în cadrul căruia cel mai mare chiriaș este Arctic), Chitila (în parteneriat cu Dedeman), Pitești, Bacău, Ploiești, Târgoviște, Craiova, etc.

„Am primit de curând autorizația de construire pentru prima fază, de 10.000 mp, o opțiune excelentă pentru distribuție, producție sau logistică, cu acces direct la DE 584. Brăila are toate avantajele de care o afacere are nevoie: poziționare în nod rutiero-naval, forță de muncă, deschidere dată de podul peste Dunăre și nu în ultimul rând, autorități locale care fac toate eforturile pentru atragerea investitorilor în zonă”, declară Andrei Jarca, Managing Director la firma Element Industrial.

Într-un comunicat dat poublicității se mai arată că proiectul logistic va avea o dezvoltare în trei faze și o suprafața brută totală de 50.000 mp: „Conceptul de la Brăila este unul flexibil și modular, adaptat cererii din zonă. Astfel, unitățile minime închiriabile pornesc de la 850 mp, fiecare fiind deservită de un dock și un drive-in, o zonă de birouri și locuri de parcare dedicate. Parcul logistic ELI Park Brăila va fi construit la standarde de clasă A. Pentru fazele ulterioare sunt vizate și construcții personalizate tip built to suit”.