DRAGOMIR: I-AM CERUT PROPRIETARULUI FIRMEI “MICATIS” SA II DEA AFARA PE IDIOTII CARE PUNEAU FRIZURA ASFALTICA INTR-O GROAPA PLINA CU APA, PE O STRADA

Dupa “nesimtitii” care arunca gunoiul in locuri neamenajate si “scursurile” de soferi care conduc in stare de ebrietate autobuzele pe raza municipiului Braila, primarul Marian Dragomir este acum suparat pe “idiotii” care isi bat joc de lucrarile pe partea de reparatii strazi.

Dragomir a postat astazi pe o retea de socializare un comentariu in care anunta ca a cerut proprietarului firmei “Micatis” – care are contract cu Municipalitatea pentru reparatii strazi – sa ii dea afara pe muncitorii care au fost filmati cum isi bateau joc de lucrarea pe care o aveau de facut: “Acum cateva minute i-am solicitat proprietarului Micatis SA II DEA AFARA pe idiotii care puneau frizura asfaltica intr-o groapa plina cu apa pe o strada. Nu ma intereseaza ca este firma lui si sunt angajatii lui, cand afecteaza imaginea unui oras prin lucrari in bataie de joc.
Solicit celor de la tehnic si dirigintelui de santier sa urmareasca permanent lucrarile si sa nu mai permita astfel de prostii. Normal ca nu se plateste asa ceva.
Proprietarul Micatis mi-a transmis faptul ca respectivii nu au respectat procedura si normativele si vor fi dati afara de la societatea lui, pentru a nu se mai intampla astfel de evenimente.
Le multumesc celor care mi-au dat posibilitatea sa iau masuri concrete”.