DRAGOMIR: IN 2018 S-A EXECUTAT PUTIN PESTE JUMATATE DIN CEEA CE NE-AM PROPUS, PE PARTEA DE REPARATII STRAZI. CONSTRUCTORUL NU A AVUT CAPACITATEA TEHNICA SA ASFALTEZE CAT AM CERUT NOI

Primarul Brailei, Marian Dragomir, considera ca anul acesta se putea face mai mult si mai bine in ceea ce priveste lucrarile de reparatii strazi, la nivel de municipiu.  Dragomir a enumerat o parte dintre lucrarile facute pe strazile principale, dar si in cartiere, insa a admis ca din ceea ce si-a propus Primaria la inceputul anului, s-a realizat doar putin peste jumatate. Edilul spune insa ca vina nu apartine Municipalitatii: “Noi am dat comenzi pentru executie lucrari, dar constructorul nu a avut capacitatea tehnica de a asfalta atat de mult cat am solicitat noi. In primavara lucrarile vor continua”.

Intrebat cum apreciaza calitatea lucrarilor facute de firma Micatis, care s-a ocupat in prima parte a anului de lucrarile de reparatii strazi si respectiv, calitatea lucrarilor executate de Tancrad – firma cu care s-a incheiat noul contract -, edilul sef a raspuns: “Societatea Micatis a avut probleme mari la pornire, au executat lucrari cre n-au fost platite de Primarie si au fost obligati sa le refaca, dar la final, lucrarile au fost de calitate – si ne uitam la Calea Calarasilor, la Rosiori.

Referitor la cea de-a doua firma, la Tancrad, nu avem pana in momentul de fata probleme legate de calitate, ci noi ne-am dorit mai multe santiere deschise in oras, dar dumnealor au o problema vizavi de forta de munca”.