DRAGOMIR: IN DOI ANI DE MANDAT AU FOST STRANSI PESTE 3.200 DE MAIDANEZI DE PE STRAZILE BRAILEI

Primarul Brailei, Marian Dragomir, contabilizeaza la capitolul “reusitele anului 2018” reducerea “substantiala” a numarului de caini pe strazile municipiului. El spune ca in doi ani de mandat au fost stransi peste 3.200 de maidanezi, unii dintre acestia fiind adoptati de diverse asociatii si dusi in strainatate, iar altii fiind eutanasiati.

Dragomir este multumit ca s-a incheiat hartuiala de care a avut parte din partea iubitorilor de animale care l-au reclamat si i-au facut tot felul de plangeri penale si a dat asigurari ca “lucrurile vor continua in perioada urmatoare pana cand nu vom mai avea niciun caine in municipiul Braila; mi-am asumat asta”.

“Un mare plus”, in opinia edilului sef, este si faptul ca s-au terminat procesele pentru atribuirea contactului de reparatii strazi si in sfarsit s-au semnat contractele si s-au inceput (si in unele cazuri, s-au si terminat) lucrarile de asfaltare.

Tot ca reusite ale Municipalitatii in 2018, Dragomir a amintit de achizitionarea  a 37 autobuze noi pentru firma Braicar, precum si de faptul ca in saptamanile urmatoare vor ajunge la Braila inca 15 autobuze noi, dintre care 10 de capacitate mare si 5 de capacitate medie.

“Dar cu toate aceste autobuze, oamenii asteapta in statie si eu cred ca cei de la Braicar ar trebui sa-si optimizeze mult mai bine graficele. Pe de alta parte, sunt foarte multi soferi de calitate la Braicar, dar de fiecare data trebuie sa existe unul care sa strice imaginea si sa dezechilibreze acesta balanta”, a mai comentat edilul.

In ceea ce priveste minusurile anului 2018, Marian Dragomir a prezentat doar unul: faptul ca “nu s-a putut lucra de fiecare data asa cum ne-am dorit (la repararea strazilor – n.r.), consider ca de multe ori a fost nevoie de interventia primarului, pentru ca unele dintre societati sa-si respecte conditiile de calitate”.

Mai multe detalii pe acesta tema aici: