DRAGOMIR, IN LEGATURA CU PREMIILE PRIMITE IERI: UNII OAMENI SUNT ORBITI DE INVIDIE SI RAUTATE. EI SE BUCURA DOAR CAND PRIMARUL ESTE INJURAT

Primarul Marian Dragomir (PSD) declara ca cele doua trofee primite de el ieri, in cadrul Galei Asociatiei Municipiilor din Romania, nu au fost acordate ca urmare a jurizarii facute de reprezentantii asociatiei amintite si ca atare, comentariile acide facute pe aceasta tema de consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua)  nu sunt intemeiate.

Mai concret, este vorba despre trofeele BRAILA – PREMIUL DE EXCELENTA IN SUSTINEREA ANTREPRENORIATULUI si BRAILA – CAPITALA A ANTREPRENORIATULUI ROMANESC, primite de primarul Marian Dragomir, in legatura cu care Caprariu a comentat ca este “ridicol si penibil” faptul ca ediul sef “se lauda cu un asa-zis titlu de Capitala a Antreprenoriatului pentru Braila, decernat de o asociatie infestata de pesedism”.

Marian Dragomir a raspuns acestor afirmatii: “Gala este organizata de Asociatia Municipiilor din Romania, sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei, jurizarea este facuta de Consiliul National al Rectorilor si Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania. La acest eveniment la care Primaria Braila a primit cele 2 trofee, au fost premiate si primarii PNL, precum cele din Cluj si Suceava, cea din Sibiu, dar unii oameni (referire la Caprariu – n.r.) sunt orbiti de invidie si rautate. Ei se bucura doar cand primarul este injurat si nu au capacitatea de a aprecia lucrurile frumoase din oras”.