DRAGOMIR: LA PRIMAVARA AMENAJAM LOCURILE DE PARCARE DIN APROPIEREA BAZINULUI OLIMPIC, UNDE ACUM SUNT GARAJE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este multumit de ritmul rapid in care inainteaza lucrarile la bazinul de inot olimpic, ce se construieste in apropierea Liceului cu Program Sportiv (LPS). Dragomir are de gand ca din primavara, cand vremea va permite, sa se ocupe si de amenajarea unor locuri de parcare in spatiul ocupat acum de garaje. Noile locuri de parcare vor putea fi folosite atat de cei care vor veni la bazin, cat si de brailenii care se vor indrepta catre Sala Polivalenta: “Urmeaza ca in primavara, si noi, ca autoritate locala, sa intram pe sistematizarea zonei de vizavi de acest bazin olimpic, prin crearea de locuri de parcare care vor folosi atat bazinului olimpic, cat si Salii Polivalente, la desfasurarea de activitati”.

Amintim ca proiectul ce vizeaza construirea unei baze sportive in Parcul Monument are o valoare de 36 milioane lei si presupune constructia unui bazin de inot cu sala de forta, sauna, vestiare, grupuri sanitare, cabinet medical si cabinet antidoping. Proiectul ar trebui sa fie finalizat in luna august a acestui an, iar primarul spune ca daca se va lucra in acelasi ritm, se va reusi acest lucru. Dragomir a mai precizat ca deocamdata, bazinul olimpic nu va fi deschis publicului, ci va fi destinat strict sportivilor.

Pe de alta parte, edilul sef a mai declarat ca nu are vesti la fel de bune si in legatura cu bazinul de inot al LPS, pe care Primaria urmeaza sa-l preia in administrare de la ministerul  de resort, pentru a-l reabilita, astfel incat sportivii de la liceul amintit sa se poata antrena in condiii cat mai bune. El spune ca deocamdata, de la minister nu se mai aude nimic, pe aceasta tema: