DRAGOMIR: INCA MAI ASTEPT ACELE PROPUNERI PE CARE ARHITECTUL SEF MARIAN ION LE AVEA IN CAMPANIA ELECTORALA

Primarul Brailei, Marian Dragomir, are in continuare o atitudine extrem de retinuta in relatia cu arhitectul sef al municipiului, Marian Ion (foto). Colaborarea acestora n-a inceput sub cele mai bune auspicii, avand in vedere ca edilul sef i-a transmis lui Ion printr-o declaratie publica faptul ca nu si l-ar dori ca si arhitect sef, insa acesta nu s-a lasat impresionat, a participat la concursul organizat pentru ocuparea postului respectiv si l-a castigat. Nici dupa ce s-a anuntat rezultatul concursului, Dragomir nu si-a schimbat opinia in legatura cu oportunitatea revenirii lui Ion in postul de arhitect sef al Brailei. Primarul si-a explicat retinerile prin faptul ca in perioada campaniei electorale, Ion a vorbit despre lucruri care nu s-au facut pe perioada fostului primar Simionescu – din echipa caruia facuse parte -, iar printre aspectele mentionate se aflau si unele ce tineau de urbanism, adica exact acelea pe care le pastorise personal Marian Ion, ca arhitect sef.

La 7 luni de la revenirea in functie a  lui Ion, edilul sef are aceeasi atitudine “acida” la adresa lui si spune ca asteapta in continuare ca acesta sa ii prezinte proiectele sale marete despre care vorbea in campania electorala, cand spunea, printre altele, ca n-a putut sa realizeze aceste schimbari fiindca edilul sef Simionescu nu i-a permis sa-si puna in practica ideile:  “Inca mai astept acele propuneri pe care le avea in campania electorala, privind modul in care trebuie sa arate terasele din  Braila… toate proiectele acelea. Sunt deschis la propuneri, dar probabil inca mai lucreaza la ele…”.

La remarca noastra, ca dupa tonul sau, pare o colaborare destul de rece, dupa tonul sau, edilul sef a raspuns zambind: “Dvs ati spus”.

Amintim ca dupa 7 ani de activitate ca arhitect sef al municipiului, in primavara anului trecut, Marian Ion si-a dat demisia din functia respectiva, pentru a candida la cea de primar al Brailei. Dupa campanie, el a participat la concursul pentru ocuparea postului de arhitect sef si a castigat, revenind, astfel,  in Primarie.