DRAGOMIR: INSISTENTA LUI DAN GHEORGHE IN A-I APARA PE TRANSPORTATORII PRIVATI E SUSPECTA

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a avut ieri surpriza sa constate ca seful Serviciului de Transport din subordinea sa, Dan Gheorghe, insista in a incerca sa-i protejeze pe transportatorii privati care nu mai respecta conditiile stipulate in contract, pentru a face transport de tip maxi-taxi pe raza municipiului. Edilul sef a declarat astazi ca intr-o intalnire pe care a avut-o cu angajatii Serviciului amintit, Dan Gheorghe (foto) i-a spus ca in opinia sa, microbuzele mai vechi de 10 ani trebuie lasate sa circule in continuare pe traseu, desi potrivit contractului incheiat cu Municipalitatea, acest lucru nu este posibil: “Eu nu am o problema referitoare la transportatorii din domeniul public sau privat, ci am o problema referitoare la faptul ca acesta a incercat chiar si ieri sa insiste in continuare ca acestia pot efectua transport cu maxi-taxi mai vechi de 10 ani – lucru total contrar caietului de sarcini prin care acestia au participat la licitatie, a criteriilor care au facut selectarea si departajarea participantilor si a contractului pe care si l-au asumat sub semnatura”.

Edilul sef a mai spus ca restul angajatilor Serviciului de Transport, dar si juristii, au alta parere decat Dan Gheorghe, in chestiunea respectiva.

Intrebat daca nu i se pare suspecta aceasta atitudine a directorului Dan Gheorghe, primarul a confirmat acest lucru. Chestionat, in continuare, daca va face ceva in aceasta privinta, Dragomir a raspuns: “Urmeaza evaluarile. Evaluam acum indicatorii dansului, care, din punctul meu de vedere, nu sunt conform cu realitatea. Dar lucram pe hartii, e cel mai acoperitor, din punct de vedere legal”.