Dragomir: Interesul personal si banii publici primeaza idealurilor liberale

P1070139

Deputatul social-democrat Marian Dragomir este de parere ca Alexandru Nazare a demisionat din functia de co-presedinte PNL Braila de suparare ca a fost invins de “masina de vot” a noului PNL, atunci cand a fost vorba despre situatia liberalilor aflati inca in functii de conducere la nivel judetean. Dragomir s-a convins, in urma votului dat la finele saptamanii trecute, in forul de conducere al PNL Braila, ca in ciuda declaratiilor acide la adresa PSD-ului, liberalii nu vor sa iasa de la guvernarea locala. El are si o explicatie pentru faptul ca acestia vor sa ramana “stapanii deconcentratelor”: interesul personal si banii publici.

“Demisia lui Nazare a aparut din lupta pentru pastrarea puterii in administratia locala si deconcentrate de catre PNL-isti, acesta fiind invins de masina de vot liberala. Din disperare, Nazare a fortat excluderea din PDL a directorilor numiti de fosta conducere, avand scopul de a determina o reactie similara si din partea PNL. Dar pentru PNL Braila, puterea locala este mai presus de regulile stabilite la nivel central.  Ei vor sa ramana stapanii deconcentratelor.

In concluzie, oamenii PNL, PDL si traseistii acestor doua partide vor sa puna in aplicare politica Guvernului Ponta doar pentru a-si pastra fotoliile, sfidand indicatiile de la centru. Interesul personal si banii publici primeaza idealurilor liberale”, declara deputatul Dragomir.