Dragomir: Interpretările prostești ale unor indivizi numiți politic la conducerea ISJ Brăila (Canciu Cătălin) sunt permanent anulate de primari și miniștri

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD) lansează astăzi o nouă „săgeată” în direcția șefului Inspectoratului Școlar Județean, Cătălin Canciu (PNL).

Dragomir a comentat pe o rețea de socializare că inspectorul școlar general a interzis oferirea de mărțișoare și flori de 1 și 8 Martie în grădinițe, școli și licee, deși Ministerul Educației nu a interzis acest lucru: „LEGAL SE POT OFERI MĂRȚIȘOARE ȘI FLORI !!!

DRAGOMIR VIOREL MARIAN – Primar – «Noi respectăm simbolurile, tradițiile și organizăm Expoziție de Mărțișoare. Și eu… voi oferi flori și mărțisoare pe 1 și 8 Martie!!!»

CANCIU CĂTĂLIN – Inspector școlar – Interzice oferirea de mărțișoare și flori de 1 și 8 Martie în grădinițe, școli și licee

NELU TĂTARU – Deputat, fost Ministru al Sănătații – «Considerăm că totuși, un mărțișor nu este un schimb periculos de obiect personal»

SORIN CÎMPEANU – Ministru – «Ministerul Educației nu a transmis și nu va transmite către unitățile și instituțiile de învățământ nici o interdicție expresă cu privire la oferirea de flori și mărțișoare. Ministerul Educației nu se poate implica în schimbarea valorii de simbol a unui mărțișor și nici în includerea acestuia în categoria obiectelor personale»

CONCLUZIA – LEGAL SE POT OFERI FLORI ȘI MĂRȚIȘOARE DE 1 ȘI 8 MARTIE ȘI ÎN GRĂDINIȚE, ȘCOLI ȘI LICEE!!!

Interpretările prostești ale unor indivizi numiți politic la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brăila (Canciu Cătălin) sunt permanent anulate de primari și miniștri (ca și în situația numărului de elevi din clase, etc). După analiza lipsită de logică a individului….. nici pe produsele alimentare nu ar trebui să mai punem mâna.….

Că au greșit când l-au numit e clar, că habar nu are s-a demonstrat, DAR DE CE ÎL MAI ȚIN PE POST NU ÎNȚELEGE NIMENI!!!”.