DRAGOMIR: LA CE SĂ NE MAI AȘTEPTĂM DE LA URMĂTORUL PREFECT, VA MAI CANDIDA LA CEVA SAU VA FI PUS ACOLO DOAR PENTRU O PERIOADĂ SCURTĂ DE TIMP, PÂNĂ TREC ALEGERILE?

Primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD) declară că nu știe la ce să se așteapte de la următorul prefect al Brăilei, având în vedere că fostul prefect numit de Guvernul PNL, Cătălin Boboc, „a dezertat în plină pandemie”, ca să intre în campanie electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Dragomir a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că având în vedere experiența cu Boboc, se întreabă la ce va candida următorul prefect ce va fi numit de Guvernul PNL: „Având în vedere că fostul prefect a dezertat în plină pandemie pentru a-și asigura o candidatură la o anumită funcție, teoretic, am putea să spunem: la ce să ne mai așteptăm de la următorul prefect, va mai candida la ceva sau va fi pus acolo doar pentru o perioadă scurtă de timp, până trec alegerile, astfel încât după aceea să se dea la o parte?

Este absolut trist și incredibil ca în plină pandemie la nivel național, unii oameni numiți de Guvern să dezerteze; dar acesta este adevărul” .

Amintim că Boboc a cerut zilele trecute Ministrului de Interne să i se aprobe încetarea excitării mandatului de prefect al Brăilei, ca urmare a faptului că va candida la alegerile locale din septembrie.