DRAGOMIR LE VA TRIMITE SCRISORI TUTUROR BRAILENILOR CARE AU SEMNAT PETITIILE PNL. INTAI II VA VERIFICA SI ABIA APOI LE VA SCRIE

Activitate epistolara intensa, pe final de an, la PNL si PSD Braila. Dupa ce liberalii au trimis catorva mii de braileni din municipiu scrisori prin care ii informau despre petitiile initiate de PNL pe tema reducerii taxei de salubritate si a eliminarii taxei pe apa de ploaie si explicau acest demers prin faptul ca primarul Marian Dragomir si consilierii municipali PSD nu au votat in favoarea proiectelor liberalilor pe aceste teme, mai nou, edilul sef anunta ca si el va trimite scrisori tuturor celor care au semnat acele petitii.

Inainte de toate, insa, Dragomir avertizeaza ca va verifica minutios fiecare tabel cu semnaturi, pentru a se asigura ca acestea sunt reale, si nu sunt genul de semnaturi pe care le-a adunat in urma cu cativa ani candidatul la CJ Sergiu Diacomatu, sustinut de PDL: “Vom verifica daca ele sunt dosarele lui Diacomatu. Vom verifica si le vom transmite tuturor celor care au semnat acolo ca eu, primarul Marian Dragomir, sustin prin masuri concrete, nu prin actiuni de imagine falsa si strangere de semnaturi, scaderea taxei pentru apa de ploaie. Ba mai mult, ii vom identifica sa vedem daca au semnat in mod real si le vom transmite si documentele prin care le vom face dovada ca cei care au spus in mod fals ca eu am scumpit apa de ploaie, de fapt, chiar ei au votat cresterea pretului si a taxarii apei de ploaie”.